Θρήνος στα Λιμανάκια – Δύο κοπέλες νεκρές, πέντε τραυματίες [video]

Φριχτό θάνατο βρήκαν δύο νεαρές στην παραλιακή λεωφόρο, σε τροχαίο δυστύχημα που έγινε λίγο μετά τη λίμνη Βουλιαγμένης, όταν συγκρούστηκαν σφοδρά δύο αυτοκίνητα.

  • -
  • -

Απότομα κόπηκε το νήμα της ζωής για δύο νεαρές κοπέλες τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής, 24 Νοεμβρίου, όταν το αυτοκίνητο που οδηγήσαν συγκρούστηκε σφοδρότατα με ένα άλλο, αντίθετα κινούμενο αυτοκίνητο.

Στα δύο αυτοκίνητα που συγκρούστηκαν βρίσκονταν συνολικά εφτά άτομα, πέντε από αυτά στο ένα και δύο στο άλλο. Το αυτοκίνητο με τα πολλά άτομα ήταν εκείνο που πλήρωσε το πιο ακριβό τίμημα, καθώς εκεί επέβαιναν οι δύο κοπέλες που έχασαν τόσο άδικα τη ζωή τους.

volkswagen-gti-troxaio-varkiza

Επιπλέον, το ίδιο αυτοκίνητο παραμορφώθηκε σε πολύ μεγάλο βαθμό από τη σύγκρουση, με αποτέλεσμα οι επιβάτες να εγκλωβιστούν στο εσωτερικό του. Για να καταφέρουν να βγουν, τελικά, έπρεπε να επέμβει η Πυροσβεστική, η οποία έφτασε στο σημείο με τρία οχήματα και εννέα πυροσβέστες.

Δείτε ακόμα: Κανένας νεκρός από τροχαίο τον Οκτώβριο! Ποια Περιφέρεια τα κατάφερε;

Φυσικά από το τροχαίο τραυματίστηκαν και οι δύο επιβάτες του πρώτου αυτοκίνητου, όμως σε πολύ μικρότερο βαθμό, ενώ δεν υπήρξε εγκλωβισμός τους, με αποτέλεσμα να μπορέσουν να βγουν μόνοι τους από το όχημα.

Όπως προκύπτει από τα μέχρι τώρα στοιχεία, κανένα από τα εφτά άτομα που ήταν στα δύο αυτοκίνητα δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας. Αν και δεν μπορούμε να ξέρουμε ακριβώς γιατί και πώς συνέβη η σύγκρουση, ίσως αν φορούσαν ζώνη αυτή τη στιγμή να μην γράφαμε αυτές τις γραμμές.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...