Video: Φορτηγό κρεμάστηκε από γέφυρα - Σκηνή… Hollywood η διάσωση

Η οδηγός του φορτηγού είχε την τύχη με το μέρος της, αφού έπεσε μεν από τη γέφυρα, ωστόσο το μεγάλο όχημα κάπου σκάλωσε και έμεινε απλώς κρεμασμένο.

  • -
  • -

Μια καραμπόλα τεσσάρων αυτοκινήτων στη γέφυρα “George Rogers Clark Memorial Bridge”, είχε σαν αποτέλεσμα την εκτροπή μιας νταλίκας από τον δρόμο με κατεύθυνση προς τον… ποταμό Ohio. Το μεγάλο όχημα φυσικά έσπασε τα προστατευτικά κιγκλιδώματα και τις μπαριέρες και έπεσε από τη γέφυρα, όμως για καλή τύχη της οδηγού του, στη συνέχεια «σκάλωσε» και δεν έκανε ελεύθερη πτώση στο νερό. Η επόμενη μεγάλη αποστολή είναι η διάσωση της οδηγού από την καμπίνα του φορτηγού, με τα σωστικά συνεργεία να χρειάζονται την απαραίτητη οργάνωση προκειμένου να την επαναφέρουν πάνω στη γέφυρα.

Σκηνή από ταινία δράσης!

To video από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης των ΗΠΑ δείχνουν την επιχείρηση διάσωσης της οδηγού, η οποία κυριολεκτικά μοιάζει να προέρχεται από… ταινία δράσης. Τα σωστικά συνεργεία χρειάστηκαν περίπου 40 λεπτά για να στήσουν τον εξοπλισμό τους και να ξεκινήσουν να κατεβαίνουν προς την καμπίνα του φορτηγού, ώστε να δέσουν την οδηγό για επιπλέον ασφάλεια και στη συνέχεια, να την ανεβάσουν πάνω στη γέφυρα. Στον χρόνο που χρειάστηκαν μέχρι να την ανεβάσουν, ευτυχώς δεν υπήρξε απρόοπτο.

Δείτε ακόμη: Η νεότερη οδηγός φορτηγού στην Ελλάδα - Είναι μόλις 22 ετών

Θα μπορούσε να είχε συμβεί, κρίνοντας από το πόσο… ετοιμόρροπο ήταν το φορτηγό. Η καλή είδηση από το περιστατικό είναι ότι η οδηγός δεν τραυματίστηκε. Μεταφέρθηκε φυσικά στο νοσοκομείο προκειμένου να κάνει όλες τις απαραίτητες εξετάσεις προληπτικά, όμως διαπιστώθηκε ότι ήταν καλά στην υγεία της. Είναι σίγουρο ότι το… ψυχολογικό τραύμα θα ήταν πιο έντονο! Από την καραμπόλα που έγινε πάνω στη γέφυρα, δύο επιβάτες των άλλων οχημάτων που εμπλέχθηκαν ήταν ελαφρά τραυματίες και επίσης μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, χωρίς ωστόσο να διατρέχουν κάποιον κίνδυνο.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...