Νέο video: Δοκιμάζουμε το Toyota C-HR Plug-in Hybrid

Το άκρως επιτυχημένο SUV πέρασε στη δεύτερη του γενιά και ετοιμάζεται να συνεχίσει στην τροχιά κορυφαίων πωλήσεων που έχει χαράξει, εμπλουτίζοντας για πρώτη φορά τη γκάμα του με μία ισχυρότερη και αποδοτικότερη plug-in hybrid έκδοση.

  • -
  • -

Από το 2016 που αποκαλύφθηκε η πρώτη γενιά του C-HR, η Toyota κατάλαβε απευθείας πως είχε χτυπήσει φλέβα χρυσού, με το coupe crossover να γίνεται ανεπανάληπτο. Μέσα σε λιγότερο από 8 χρόνια συγκέντρωσε πάνω από 840.000 πωλήσεις, χάρη στην εντυπωσιακή του εμφάνιση και τα αποδοτικά κινητήρια σύνολα. Τώρα ήρθε η ώρα για το συνεχιστή αυτής της εντυπωσιακής εμπορικής πορείας, με τη νέα γενιά να αποκτά για πρώτη φορά και μία κορυφαία plug-in hybrid έκδοση, αυτή που οδηγούμε εδώ.

Διαβάστε εδώ την αναλυτική δοκιμή του μοντέλου

1

Εξοπλισμένο με ένα ισχυρότερο κινητήριο σύνολο δανεισμένο από το ολοκαίνουργιο Prius, το C-HR Plug-in Hybrid συνδυάζει την ακόμη πιο επιθετική και θελκτική εμφάνιση με κορυφαίες επιδόσεις και κυρίως οικονομία. Οι 223 ίπποι υπόσχονται ταχύτητα, ενώ η υβριδική τεχνολογία με τα πάνω από 60 km αμιγώς ηλεκτροκίνητης αυτονομίας καταφέρνει να προσφέρει καταναλώσεις που θα ζήλευαν ακόμη και supermini.

Δείτε ακόμη: Τα 5 C-SUV βενζίνης που καίνε έως 5 lt/100km και δεν είναι plug in hybrid

To νέο C-HR δεν είναι εξελιγμένη εκδοχή της προηγούμενης γενιάς. Εδώ έχουμε να κάνουμε με μία ολιστική αναβάθμιση σε κάθε επίπεδο, που έρχεται να συμπληρώσει με ιδανικό τρόπο την ήδη πλούσια γκάμα SUV της Toyota. Καταφέρνει όμως να ανταποκριθεί στις ασύγκριτα υψηλές απαιτήσεις και προσδοκίες που δημιούργησε ο προκάτοχος του; Η απάντηση στο video στην κορυφή του άρθρου.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...