Τρομερή καραμπόλα 100 αυτοκινήτων - Δείτε το video

Οι ακραίες καιρικές συνθήκες δημιούργησαν το απόλυτο χάος στον αυτοκινητόδρομο, ευτυχώς όμως δεν υπήρξαν νεκροί παρά μόνο, μικροτραυματισμοί.

  • -
  • -

Πεδίο μάχης θύμιζε ένας από τους μεγαλύτερους αυτοκινητοδρόμους στην Κίνα, όταν περισσότερα από 100 αυτοκίνητα… «έγιναν ένα», έπειτα από μια τρομερή καραμπόλα που συνέβη εξαιτίας της ολισθηρότητας του οδοστρώματος λόγω πάγου.

Μόλις 9 τραυματίες

Από αυτόν τον κακό χαμό, όπου πολλά αυτοκίνητα έχουν καβαλήσει το ένα το άλλο όπως θα δείτε και στο video που ακολουθεί, όσο κι αν ακουστεί απίθανο δεν υπήρξε κανένας νεκρός.

Ευτυχώς, γιατί οι πρώτοι επιβάτες που βγήκαν από τα οχήματα τους και αναρτούσαν βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (WeChat), φοβόντουσαν ότι θα υπήρχαν πολλά θύματα. Για καλή τύχη όμως όλων, μόλις 9 άτομα τραυματίστηκαν, άπαντες ελαφρά!

Το τελευταίο διάστημα, μεγάλα τμήματα της χώρας πλήττονται από ακραία καιρικά φαινόμενα, με ισχυρές βροχοπτώσεις, κύματα ψύχους, χιονοθύελλες και χαλάζι, με αποτέλεσμα πολλά μεγάλα κομμάτια του οδικού δικτύου της Κίνας να είναι στο έλεος… του Θεού. Κι όλα αυτά, σε μια περίοδο που συμπίπτει και με τις γιορτές του Σεληνιακού Νέου Έτους που σημαίνει ότι υπάρχει έντονη κίνηση στους δρόμους.

Δείτε ακόμα: Τρακάρισμα από πίσω, ποιος φταίει;

Για να καταλάβετε κάπως καλύτερα τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν αυτή τη στιγμή σε μεγάλα κομμάτια της χώρας, 34 από τα 260 αεροδρόμια της χώρας έχουν εκδώσει προειδοποιήσεις για ομίχλη και χιόνι.

 

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...