Βέροια: ΙΧ έπεσε σε στάση λεωφορείου και σκότωσε 2 γυναίκες [Video]

Τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε σήμερα το πρωί στην Πατρίδα Βέροιας, με θύματα δύο γυναίκες που βρίσκονταν σε στάση λεωφορείου.

  • -
  • -

Την χειρότερη αρχή έκανε ο Απρίλιος, καθώς σήμερα το πρωί λίγο μετά τις 9, ΙΧ με οδηγό κάτοικο Νάουσας, με κατεύθυνση από Βέροια προς Νάουσα, ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε πάνω σε στάση λεωφορείου, παρασέρνοντας δύο γυναίκες που βρίσκονταν στο σημείο.

2

Δυστυχώς, λόγω της σφοδρότητας της σύγκρουσης, η μία εκ των δύο, μία 56χρονη, βρήκε τραγικό θάνατο ακαριαία καθώς εκτοξεύθηκε από το σημείο της σύγκρουσης περίπου 15 μέτρα μακριά. Η δεύτερη κοπέλα, μία 20χρονη από τους Γαλατάδες, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βέροιας, αλλά δυστυχώς και αυτή υπέκυψε στα τραύματα της.

Δείτε ακόμη: Ντου της Αστυνομίας στο Κολωνάκι – Πέρασε χειροπέδες σε παρκαδόρους

3

Η πορεία του ανεξέλεγκτου οχήματος σταμάτησε σε παραπλήσιο τσιμεντένιο τοιχίο οικείας. Από την κατάσταση στην οποία βρέθηκαν η στάση, το αυτοκίνητο και το τοιχίο, καταλαβαίνουμε την σφοδρότητα της σύγκρουσης. Ο οδηγός επικαλέστηκε πως μία αδιαθεσία ήταν ο λόγος που έχασε τον έλεγχο του οχήματος, με αποτέλεσμα να περάσει στο αντίθετο ρεύμα και να προκαλέσει το μοιραίο ατύχημα. Τα ακριβή αίτια διερευνούν οι τοπικές δυνάμεις της Τροχαίας.

Πηγή: verianet

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...