Νέο Toyota Prius: Πού θα δείτε από κοντά το πιο πράσινο αυτοκίνητο

Το μοντέλο με τον τίτλο του πιο πράσινου αυτοκινήτου και το βραβείο καλύτερου design για το 2024 θα έχει την τιμή να είναι μέλος του δημοφιλέστερου αθλητικού θεσμού.

  • -
  • -

Το Toyota Prius, ο δημιουργός της υβριδικής κατηγορίας, συνεχίζει δυναμικά την εμπορική του πορεία, έχοντας φτάσει στην 5η του γενιά, ενώ πλέον διατίθεται αποκλειστικά ως plug-in hybrid. Μάλιστα, το δημοφιλές ιαπωνικό μοντέλο καταφέρνει ακόμα να εντυπωσιάζει μιας και πρόσφατα αναδείχθηκε το πιο οικολογικό αυτοκίνητο παγκοσμίως, ξεπερνώντας ακόμη και τα ηλεκτρικά. Παράλληλα, σαν να μην έφτανε αυτό, μόλις κέρδισε στα World Car Awards, το βραβείο «Καλύτερου Design» για το 2024.

Τι άλλο λοιπόν έχει μείνει για το Prius; Μα φυσικά να συμμετάσχει στο κομβόϊ της λαμπαδηδρομίας. Στο πλαίσιο της ολυμπιακής χορηγίας της Toyota ως ο επίσημος συνεργάτης της Ελληνικής Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας και επίσημος εταίρος Μετακίνησης των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων, το Prius θα συμμετέχει στην όλη διαδικασία, επιτρέποντας στον κόσμο να το δει από κοντά στη διαδρομή για το Καλλιμάρμαρο στις 26 Απριλίου.

1

Θυμίζουμε πως ο Ιάπωνας κατασκευαστής αποτελεί επίσημος χορηγός της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής (IOC), των εθνικών Ολυμπιακών Επιτροπών και των διοργανωτών των αγώνων, από το 2015, με την πρώτη επίσημη του εμφάνιση να έχει γίνει στους αγώνες του Ρίο, το 2016.

Πατήστε εδώ για να μάθετε περισσότερα για το Toyota Prius, ενώ εδώ μπορείτε να διαβάσετε την αναλυτική δοκιμή του.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...