Top 10 Μοντέλα 8 - 14 Απριλίου

Με αλλαγές θέσεων έρχεται η λίστα των 10 μοντέλων, τα οποία τράβηξαν περισσότερο το δικό σας ενδιαφέρον την εβδομάδα που πέρασε.

  • -
  • -

Μπορεί η κορυφή να έμεινε ίδια, όμως σε πολλές από τις υπόλοιπες θέσεις της λίστας βλέπουμε τα μοντέλα να έχουν διαφορετική σειρά, σε σχέση με εκείνη που κατέλαβαν μία εβδομάδα νωρίτερα.

Έτσι, το Toyota Aygo X είναι κα πάλι πρώτο, όμως στις επόμενες δύο θέσεις έχουμε πλήρη αντιστροφή. Το Kia Picanto πλέον είναι δεύτερο, παίρνοντας την θέση από το Suzuki Ignis που έπεσε τρίτο.

Ακολουθεί τέταρτο το Suzuki Swift χωρίς μεταβολή, όμως πίσω του πλέον βρίσκουμε το Dacia Sandero Streetway, δύο θέσεις πιο ψηλά από την προηγούμενη εβδομάδα. Σταθερότητα και στην έκτη θέση που πηγαίνει πάλι στο FIAT 500, με το FIAT Panda να έχει χάσει δύο θέσεις και να βρίσκεται πλέον στην έβδομη.

Αντιστροφή ρόλων έχουμε και στις επόμενες δύο θέσεις, με το Mitsubishi Space Star πλέον να είναι όγδοο και το SEAT Ibiza να είναι ένατο. Σταθερά στη δέκατη θέση είναι το Suzuki Vitara που κλείνει τη λίστα.

Δείτε εδώ τα Top 10 Μοντέλα των προηγούμενων εβδομάδων

Παρακάτω ακολουθεί η λίστα με τα 10 πιο δημοφιλή μοντέλα, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, τις τιμές και τους εξοπλισμούς αυτοκινήτων που αναζητήσατε την περασμένη εβδομάδα. Στο μενού Αυτοκίνητα μπορείτε να αναζητήσετε τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν μέσα από τους καταλόγους του GOCAR που περιλαμβάνουν όλα τα αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...