Κύπρος: Πέτρα έσπασε το παρμπρίζ ενός Jeep – Χτύπησε ένα κοριτσάκι στο κεφάλι

Το παιδί κάθονταν στο πίσω κάθισμα. Η πέτρα διαπέρασε το παρμπρίζ και το χτύπησε στο κεφάλι. Νοσηλεύεται με κάταγμα κρανίου και αιμάτωμα εγκεφάλου.

  • -
  • -

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στην Κύπρο, όταν μια πέτρα που πάτησε φορτηγό εκσφενδονίστηκε, έσπασε και διαπέρασε το παρμπρίζ του Jeep που οδηγούσε ένας μπαμπάς και χτύπησε το 7χρονο κοριτσάκι που κάθονταν στο πίσω κάθισμα.

Το παιδί τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε άμεσα στο Μακάρειο Νοσοκομείο με κάταγμα κρανίου. Όπως αναφέρουν τα τοπικά Μέσα, έχει υποστεί αιμάτωμα εγκεφάλου, με την κατάστασή του, ευτυχώς, να είναι σταθερή και εκτός κινδύνου.

petra

Πρόκειται για ένα σπάνιο ατύχημα, με τον Διευθυντή της Παιδοχειρουργικής Κλινικής του Μακάρειου Νοσοκομείου, Δρ. Χρίστο Μηνά, να κάνει λόγο για έναν απίθανο μηχανισμό κάκωσης. Η 7χρονη διακομίστηκε διασωληνωμένη γύρω στα μεσάνυχτα στην Εντατική του Μακάριου Νοσοκομείου.

Δείτε ακόμη: Λαμία: Αυτοκίνητο έπεσε σε σπίτι και κατέληξε στην κρεβατοκάμαρα 

Ο Δρ. Μηνάς σημείωσε ότι η νευρολογική της κατάσταση θα εκτιμηθεί μετά από την αποσωλήνωση, η οποία θα γίνει τις επόμενες 24 με 48 ώρες, εκτός απροόπτου.

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...