Στην Ελλάδα το φθηνότερο SUV της Hyundai – Τιμή

Το B-SUV της Hyundai έχει κορυφαία πρακτικότητα στην κατηγορία, ψηφιακό πίνακα οργάνων 10,25 ιντσών και αποδοτικούς κινητήρες.

  • -
  • -

Λίγους μήνες μετά τα αποκαλυπτήρια του νέου Bayon, η Hyundai ανακοίνωσε την έναρξη της εμπορικής πορείας του αυτοκινήτου και στην ελληνική αγορά. To κορεατικό B-SUV διαθέτει πιο αιχμηρή σχεδίαση, με τον φωτισμό LED DRL (Daytime Running Lights) στο εμπρός μέρος της μάσκας να κάνει τη διαφορά.

bayon

Ο ανασχεδιασμένος προφυλακτήρας και η μάσκα με το άνοιγμα  στο κάτω μέρος, δημιουργώντας μια πιο στιβαρή οπτική. Στο πλάι παρέχεται μια σφηνοειδή εμφάνιση και στο πίσω μέρος, τα φώτα σε σχήμα βέλους υπογραμμίζουν τη δυναμική της κολόνας, δημιουργώντας μια ευρεία αίσθηση. Συνολικά, οι δυναμικές γραμμές, τα τριγωνικά σχήματα και οι οριζόντιες γραμμές στο αμάξωμα του οχήματος τονίζουν το πλάτος του αμαξώματος και προσδίδουν πιο δυναμική και μοντέρνα εικόνα.

bayon

Το Bayon διαθέτει επίσης νέου σχεδιασμού ζάντες 16 και 17 ιντσών, με τους υποψήφιους αγοραστές να έχουν τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ 9 εξωτερικών χρωμάτων, συμπεριλαμβανομένων τεσσάρων νέων: Lumen Grey Pearl, Meta Blue Pearl, Lucid Lime Metallic και Vibrant Blue Pearl, καθώς και διχρωμία στην οροφή.

Στάνταρ οθόνη 10,25 ιντσών

Σύμφωνα με την πελατοκεντρική προσέγγιση της Hyundai, το νέο Bayon προσφέρει προηγμένη τεχνολογία συνδεσιμότητας. Το υπερσύγχρονο ψηφιακό πιλοτήριο και οι κορυφαίες λειτουργίες infotainment έχουν βελτιωθεί, χάρη στην εισαγωγή των ενημερωμένων χαρτών Over-the-Air (OTA).

bayon

Η οθόνη 10,25 ιντσών του ψηφιακού πίνακα οργάνων είναι στάνταρ, με την επίσης 10,25΄΄ κεντρική οθόνη (προαιρετικά) να έχει δυνατότητα διαμόρφωσης διαφορετικών γραφικών, ανάλογα με τη λειτουργία οδήγησης, Apple CarPlay και Android Auto. Το νέο BAYON φέρει σήμερα στον standard εξοπλισμό του το κορυφαίο σύστημα συνδεσιμότητας και τηλεματικής Bluelink της Hyundai που αναβαθμίζει συνολικά την εμπειρία οδήγησης μέσω της απόλυτης σύνδεσης του οδηγού με το αυτοκίνητό του. Αναγνωρίζοντας τη σημασία της συνδεσιμότητας και των υπηρεσιών τηλεματικής, η Hyundai ενσωματώνει το Bluelink σε όλες τις εκδόσεις του BAYON, προσφέροντας αυξημένα επίπεδα άνεσης και εξατομίκευσης, προηγμένες δυνατότητες προστασίας και ελέγχου του αυτοκινήτου. 

bayon

Η ασύρματη φόρτιση και οι δύο θύρες USB-C – μία μπροστά και μία πίσω – διευκολύνουν ακόμη περισσότερο τη φόρτιση των συσκευών τελευταίας τεχνολογίας. Η μπροστινή θύρα USB-A επιτρέπει επίσης τη μεταφορά δεδομένων, ώστε οι επιβάτες να συνδέσουν το τηλέφωνό τους στο infotainment. To πακέτο ολοκληρώνει ένα premium ηχοσύστημα Bose με οκτώ ηχεία και subwoofer.

Δεκάδες συστήματα ασφαλείας και άνεσης

Σε ό,τι αφορά τον εξοπλισμό του ανανεωμένου Bayon, το B-SUV της Hyundai διαθέτει στην κυριολεξία τα πάντα. Η εμπλουτισμένη σουίτα συστημάτων υποβοήθησης του οδηγού, δίνει κανονικά το παρών, διαθέτοντας μεταξύ άλλων και λειτουργία Junction Turning, η οποία μπορεί να ενεργοποιήσει τα φρένα για να αποτρέψει μια σύγκρουση με ένα αντίθετα επερχόμενο αυτοκίνητο όταν στρίβει σε μια διασταύρωση, ενώ το Smart Cruise Control (NSCC) που χρησιμοποιεί δεδομένα από το σύστημα πλοήγησης για να προσαρμόζει την ταχύτητα αυτόνομα όταν οδηγείτε σε αυτοκινητόδρομο ή δρόμο ταχείας κυκλοφορίας.

bayon

Το νέο Bayon διαθέτει πλέον και eCall δεύτερης γενιάς που βασίζεται στο δίκτυο 4G και το οποίο ειδοποιεί αυτόματα τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης εάν ανοίξουν οι αερόσακοι του οχήματος σε περίπτωση ατυχήματος.

bayon

Εντύπωση κάνει ο ατμοσφαιρικός φωτισμός LED στην καμπίνα, με την πρακτικότητα να παραμένει κορυφαία και τους χώρους να είναι από τους καλύτερους στην κατηγορία των συμπαγών SUV.

Δείτε ακόμη: Αυτό είναι το νέο Hyundai i30 - Οι μεγάλες αλλαγές

Κάτω από 20.000 ευρώ

Όσον αφορά στους κινητήρες δεν υπάρχουν αλλαγές, με τους πελάτες να επιλέγουν μεταξύ βενζινοκίνητων μοτέρ με ή χωρίς ήπια υβριδικό σύστημα κίνησης 48V, ισχύος 84, 100 και 120 ίππων. Τα κιβώτια ταχυτήτων είναι το 6άρι χειροκίνητο και το αυτόματο 7άρι DCT.

Η τιμή εκκίνησης του νέου Bayon ορίστηκε στα 19.690 ευρώ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...