Ελλάδα: Τα 2 SUV της Citroen που αγοράζεις τώρα με 0 ευρώ τόκο!

H Citroen προσφέρει 2 κορυφαία SUV με χρηματοδοτικό πρόγραμμα που μπορεί να φτάσει τα 4 χρόνια και έχει 0% επιτόκιο.

  • -
  • -

Δεν αποτελεί μυστικό πως πολλά χρηματοδοτικά προγράμματα ενώ αρχικά δείχνουν πως έχουν ως στόχο τη διευκόλυνση του αγοραστή, τελικά καταλήγουν σε «πρόβλημα» μιας και τα υψηλά επιτόκια αναγκάζουν αυτόν που πληρώνει να δώσει πολλά περισσότερα απ’ όσα αρχικά σκόπευε. Και κάπου εκεί είναι που έρχεται η Citroen να κάνει τη διαφορά και να δώσει τη δυνατότητα σε όσους επιθυμούν να αποκτήσουν ένα νέο SUV και όχι μόνο, να το κάνουν χωρίς να αγχώνονται πως θα πληρώσουν ούτε ευρώ παραπάνω. Και όλα αυτά ενώ το αυτοκίνητο μπορεί να βρεθεί στα χέρια του επίδοξου νέου ιδιοκτήτη αύριο κιόλας, μιας και το παρακάτω πρόγραμμα αφορά όλα τα ετοιμοπαράδοτα μοντέλα.

Δείτε ακόμη: Citroen C3 Aircross: Το ολοκληρωμένο SUV σε τιμή που σοκάρει!

Πρόκειται για μία ενέργεια της ελληνικής αντιπροσωπείας η οποία επιτρέπει σε όσους ψάχνουν ένα νέο αυτοκίνητο να το κάνουν δικό τους δίνοντας μόλις ένα 25% σε προκαταβολή και μοιράζοντας τα υπόλοιπα σε άτοκες δόσεις σε διάστημα έως και 48 μήνες (4 χρόνια). Με αυτό τον τρόπο μπορείς να αποκτήσεις ακόμη και το SUV που ονειρευόσουν μιας και στο πρόγραμμα συμμετέχουν και μοντέλα όπως τα C3 Aircross και C5 Aircross.

1

Εάν ψάχνεις για ένα compact, πρακτικό και ευρύχωρο SUV που θα κινηθεί άνετα και οικονομικά μέσα στην πόλη, αλλά και στο ταξίδι, το C3 Aircross έχει φτιαχτεί για σένα. Εάν πάλι ψάχνεις για το ιδανικό οικογενειακό SUV, το C5 Aircross θεωρείται μία από τις καλύτερες επιλογές της κατηγορίας και όχι αδίκως.

2

Ανάμεσα στα αυτοκίνητα που συμπεριλαμβάνονται στο πρόγραμμα βρίσκουμε κι άλλες επιλογές όπως τα C3, C4 και C4 X, οπότε εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι διαλέξετε ποιο μοντέλο είναι το ιδανικό για εσάς! Τέλος, να πούμε ότι εκτός του προγράμματος, όποιος αγοράσει Citroen έχει και 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση. Πατήστε εδώ για να δείτε τις τιμές τους

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...