Έκτακτο: Κάηκε ολοσχερώς λεωφορείο στου Ρέντη - Τι ανακοίνωσε η ΟΣΥ [video]

Στις φλόγες τυλίχθηκε σήμερα λεωφορείο στου Ρέντη. Ευτυχώς οι επιβάτες πρόλαβαν και βγήκαν εγκαίρως, χωρίς να υπάρξουν τραυματισμοί.

  • -
  • -

Λεωφορείο της ΟΣΥ κάηκε ολοσχερώς στου Ρέντη και ενώ ήταν γεμάτο με επιβάτες. Ευτυχώς, πρόλαβαν να αποβιβαστούν εγκαίρως χωρίς να κινδυνέψει η σωματική τους ακεραιότητα. Το λεωφορείο εκτελούσε το δρομολόγιο της γραμμής 914 από Ομόνοια προς παλιά Κοκκινιά και τυλίχθηκε στις φλόγες μετά από βλάβη που πιθανότατα οφείλεται στον κινητήρα.

Το περιστατικό συνέβη στην πλατεία Αγίου Ιωάννη Ρέντη και έχει ήδη συγκροτηθεί επιτροπή διερεύνησης του συμβάντος. Η εταιρεία αναφέρει πως το συγκεκριμένο όχημα είχε συντηρηθεί πλήρως και είχε περάσει χωρίς πρόβλημα την προγραμματισμένη νυχτερινή επιθεώρηση. Το συγκεκριμένο όχημα άνηκε στον ιδιόκτητο στόλο της ΟΣΥ, είχε αγοραστεί το 2004 και ήταν εφοδιασμένο με κινητήρα πετρελαίου.

 

Δείτε ακόμη: Είναι παράνομες οι κάμερες στο παρμπρίζ στην Ελλάδα; 

Πάντως, όπως αναφέρουν πηγές, πριν από λίγες ημέρες στο αμαξοστάσιο στην Ανθούσα, ένα ακόμα λεωφορείο τυλίχθηκε στις φλόγες μετά την επιστροφή του από το καθιερωμένο δρομολόγιο. Η φωτιά ξέσπασε την ώρα που το συνεργείο καθαρισμού ήταν στο εσωτερικό του και σβήστηκε εγκαίρως χωρίς να κινδυνέψει κάποιος.

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...