Σοκαριστικό video: Αυτοκίνητο πάει ανάποδα στην παλιά Ε.Ο. Αθηνών-Κορίνθου!

Από καθαρή τύχη δεν είχαμε άλλο ένα τροχαίο ατύχημα στην παλιά Ε.Ο. Αθηνών-Κορίνθου, στον Ισθμό, καθώς ένα αυτοκίνητο κινούνταν ανάποδα.

  • -
  • -

Ένας δάσκαλος οδήγησης είδε τον Χάρο με τα μάτια του στην παλιά Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου και συγκεκριμένα στην περιοχή γύρω από τον Ισθμό της Κορίνθου.

Ο δάσκαλος κινούνταν στο ρεύμα του με κατεύθυνση προς Αθήνα, όταν είδε ένα αυτοκίνητο να έρχεται με αντίθετη κατεύθυνση. Μάλιστα ο οδηγός δεν είχε καταλάβει το λάθος του και αναβόσβηνε τα φώτα στα διερχόμενα οχήματα.

Δείτε ακόμα: Ρόδος: Πήγαν να βοηθήσουν σε τροχαίο, αλλά έκλεψαν τον οδηγό!

Το εξωφρενικό είναι ότι στο σημείο εκείνο ο δρόμος έχει δύο λωρίδες κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα οι οδηγοί να κινούνται με αυξημένη ταχύτητα. Επιπλέον, τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας χωρίζονται με διάζωμα οπότε είναι πραγματικά δύσκολο να κάνει λάθος ένας οδηγός, ενώ αν μπει ανάποδα τότε ο κίνδυνος σε ένα ενδεχόμενο ατύχημα πολλαπλασιάζεται, καθώς κανένας δεν περιμένει να δει στη δική του μεριά ένα αντίθετα διερχόμενο όχημα.

Δείτε πώς είναι ο δρόμος στο σημείο της τρομακτικής συνάντησης.

palia-ethniki-odos-korinthos-isthmos

Ο επικίνδυνος οδηγός λίγο μετά το σημείο που καταγράφηκε από την κάμερα του δασκάλου οδήγησης έστριψε και συνέχισε κανονικά την πορεία του, με την αστυνομία να μελετά το video μήπως και μπορέσει να εντοπίσει ποιος είναι.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...