Οδηγός McLaren Senna γίνεται δημοσίως ρεζίλι -Τράκαρε σε αντιπροσωπεία της Lexus [video]

Η επίδειξη ικανοτήτων σε δημόσιο δρόμο δεν είναι ποτέ καλή ιδέα. Ο οδηγός μιας σπάνιας McLaren Senna αξίας εκατ. ευρώ θα πληρώσει πολύ ακριβά τη ματαιοδοξία του.

  • -
  • -

Ζημιές πολλών εκατοντάδων χιλιάδων δολαρίων προκάλεσε ο οδηγός μιας εκθαμβωτικής McLaren Senna στο Λος Άντζελες. Ο προφανώς πάμπλουτος κύριος, θεώρησε καλή ιδέα να κάνει επίδειξη των ικανοτήτων του σε δημόσιο δρόμο, αλλά κατέληξε να γίνει ρεζίλι μπροστά στα μάτια των παρευρισκόμενων.

Το ατύχημα σημειώθηκε στη λεωφόρο Ventura. Ο οδηγός της σπάνιας Senna επιχείρησε να κάνει ντόνατς για να ικανοποιήσει το τεράστιο «εγώ» του και να λάβει το χειροκρότημα των πεζών. Σε πρώτη φάση τα κατάφερε, αλλά η συνέχεια δεν ήταν η ανάλογη.

senna

Οι 789 ίπποι του πανίσχυρου βρετανικού hypercar ξεχύθηκαν στην άσφαλτο, αυτός δεν μπόρεσε να τους ελέγξει και έφυγε προς το πεζοδρόμιο. Αφού η Senna ανέβηκε το κράσπεδο, τράκαρε πάνω στον τοίχο μιας αντιπροσωπείας της Lexus.

Όλο το εμπρός τμήμα της McLaren καταστράφηκε, όπως και η δεξιά πόρτα. Φυσικά, οι θεατές έτρεξαν προς το σημείο και άρχισαν να τραβούν φωτογραφίες και video.

Ο αδέξιος οδηγός θα κληθεί να πληρώσει πολλά χρήματα, καθώς θα πρέπει να επισκευαστεί τόσο το κτήριο, όσο και η πανάκριβη Senna.

Δείτε ακόμη: Αγόρασε την καλύτερη Porsche και τη διέλυσε σε 24 ώρες! [δείτε εικόνες]

Θυμίζουμε πως, το αυτοκίνητο κατασκευάστηκε σε μόλις 500 κομμάτια και τροφοδοτείται από τον 4λιτρο V8 biturbo κινητήρας απόδοσης 789 ίππων και 800 Nm ροπής. Το αμάξωμα είναι από ανθρακονήματα και άλλα πανάκριβα υλικά.

 

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...