Έκτακτο: Έκλεισε ο δρόμος στα Λιμανάκια – Ποιο είναι το πρόβλημα;

Η κυκλοφορία στη λεωφόρο Ποσειδώνος, στα Λιμανάκια, διεξάγεται μέσω της Λ. Βασιλέως Κωνσταντίνου και της οδού Πανός.

  • -
  • -

Τα φημισμένα Λιμανάκια, μια από τις ομορφότερες διαδρομές της Αττικής, έκλεισε για λόγους ασφαλείας. Όπως ανακοίνωσε η Τροχαία, επί της Λ. Βάρκιζας–Σουνίου (Λ. Ποσειδώνος), θα ισχύσουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω σοβαρού προβλήματος.

limanakia

Στο σημείο γίνονται συνεχείς καταπτώσεις πετρών και άλλων υλικών, κάτι που ελλοχεύει κίνδυνο για τους διερχόμενους οδηγούς. Γι΄αυτό τον λόγο, η Τροχαία αποφάσισε να προχωρήσει σε πλήρη διακοπή της κυκλοφορίας, προκειμένου να αποκατασταθεί το πρόβλημα.

Ειδικότερα, σήμερα, Μ. Δευτέρα 29 Απριλίου, απαγορεύεται η διέλευση κάθε οχήματος από το σημείο και συγκεκριμένα έως τις 16:00.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Λόγω εκτέλεσης εκτάκτων εργασιών, στις 29-4-2024, κατά τις ώρες 06.00 έως 16.00 θα πραγματοποιηθεί πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, για την εκτέλεση εργασιών στη Λ. Βάρκιζας – Σουνίου (Λ. Ποσειδώνος) στη θέση Λιμανάκια, από το φανάρι για Λίμνη Βουλιαγμένης (Ε.Ο. 91 Χ/Θ 24.000μ.) έως το παρκινγκ – εσοχή θέση Λιμανάκια (Ε.Ο.91Χ.Θ. 25.000Μ. + 400μ.), στα πλαίσια του έργου: «Κατεπείγουσα αποκατάσταση επικίνδυνων καταπτώσεων πρανών στη θέση: «Λιμανάκια» Βάρκιζας».

limanakia

Δείτε ακόμη: Πατίνι κάνει προσπέραση στα λιμανάκια με...χίλια [video]

Κατά τις ανωτέρω εργασίες, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της Λ. Βασιλέως Κωνσταντίνου και της οδού Πανός και για τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, όπου θα τοποθετηθούν πινακίδες σήμανσης από τους εκτελούντες τις εργασίες.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...