Αλλάζει η παραλιακή - Δείτε σε video τα έργα και πώς θα γίνει το 2025

Σε πλήρη εξέλιξη είναι τα έργα που θα μεταμορφώσουν την παραλιακή λεωφόρο της Αθήνας, με το video να δείχνει την μέχρι τώρα πρόοδο, ενώ δίνει μια ιδέα της τελικής εικόνας.

  • -
  • -

Αυτήν τη στιγμή, στα νότια προάστια της Αθήνας βρίσκεται το μεγαλύτερο εργοτάξιο της Ελλάδας. Από τη μία το project της μεταμόρφωσης του πρώην αεροδρομίου και από την άλλη οι εκτεταμένες αλλαγές στο παραλιακό μέτωπο, θα οδηγήσουν σε ένα αποτέλεσμα που δεν θα θυμίζει σε τίποτα όσα ξέραμε.

Η ολοκλήρωση της θεμελίωσης του Riviera Tower αποτελεί ορόσημο για την πρόοδο των έργων, όμως οι συνολικές παρεμβάσεις είναι πολύ μεγαλύτερες από την ανέγερση ενός κτιρίου, έστω κι αν είναι τόσο ψηλό και μοναδικό όπως το συγκεκριμένο.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/cc444609c6c3f084144fda0c5fb54ea7.jpg

Τι δείχνει το video για την περιοχή τω του πρώην αεροδρομίου Ελληνικού;

Ένα video που τραβήχτηκε με drone μας δίνει μια συνολική εικόνα τι συμβαίνει σήμερα στο σημείο και πόσο έχουν προχωρήσει τα έργα. Επίσης, βλέπουμε πώς θα είναι η παραλιακή λεωφόρος μετά την υπογειοποίησή της, καθώς είναι σε προχωρημένο στάδιο η κατασκευή των τούνελ.

Δείτε ακόμα: Έτσι θα σταματήσουν τα σοβαρά τροχαία στην Παραλιακή της Αθήνας

Τα έργα προχωράνε εδώ και ενάμιση χρόνο (ξεκίνησαν τον Μάιο του 2022), οπότε η πρόοδος πλέον είναι ορατή διά γυμνού οφθαλμού. Η ολοκλήρωσή τους έχει προγραμματιστεί για το 2025. Όταν θα έχει γίνει αυτό, η λεωφόρος Ποσειδώνος θα είναι υπόγεια σε όλο το κομμάτι μπροστά από το παλιό αεροδρόμιο Ελληνικού, με τον χώρο που απελευθερώνεται να είναι διαθέσιμος στους πεζούς και τους ποδηλάτες.

Δείτε στο video πώς αλλάζει όψη το νότιο μέτωπο της Αθήνας.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...