Γέφυρα Ρίο-Αντίρριο: 5 ευρώ φθηνότερα τα διόδια - Ποιους οδηγούς αφορά

Έκπτωση ύψους 34% στο αντίτιμο των διοδίων προσφέρει η εταιρεία που διαχειρίζεται τη Γέφυρα του Ρίου-Αντιρρίου. Η προσφορά αφορά συγκεκριμένο τύπο αυτοκινήτων.

  • -
  • -

Για πρώτη φορά μια παραχωρησιούχος εταιρεία στην Ελλάδα, προσφέρει έκπτωση στα διόδια. Πρόκειται για τη Γέφυρα Ρίου- Αντιρρίου, μέλος του Δικτύου της VINCI Highways. Η προσφορά αφορά αποκλειστικά τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα κατηγορία 2, δηλαδή τα ΙΧ και η έκπτωση είναι ύψους 34% σε κάθε διέλευση.

diodia

Ειδικότερα, από την 1η Φεβρουαρίου και για ολόκληρο το 2024, ισχύει το πρόγραμμα GREEN E-pass, το οποίο παρέχει:

  • Ενιαία έκπτωση 5 ευρώ για όλες τις διελεύσεις σας (κόστος διέλευσης: 9.70 €).
  • Ηλεκτρονική διαχείριση λογαριασμού από το www.gefyraepass.gr ή την εφαρμογή MyGefyra
  • Εύκολες και γρήγορες διελεύσεις από τις λωρίδες e-pass της Γέφυρας
  • Δυνατότητα χρήσης του πομποδέκτη για την πληρωμή διοδίων σε όλους τους ελληνικούς αυτοκινητόδρομους

Πώς θα πάρετε την έκπτωση

Για να λάβει κάποιος το εκπτωτικό πρόγραμμα, πρέπει να αποκτήσει το e-pass για το ηλεκτρικό όχημά του. Αυτό πραγματοποιείται μέσα από την ιστοσελίδα www.gefyraepass.gr . Αφού επισκεφθείτε τη σελίδα, στη συνέχεια επιλέγετε τον σύνδεσμο «Θέλω να γίνω συνδρομητής».

diodia rio

Εκεί, συμπληρώνετε τη φόρμα αίτησης και επιλέγετε το προϊόν GREEN E-pass, το οποίο διατίθεται μόνο για οχήματα κατηγορίας 2 (επιβατικά αυτοκίνητα). Όταν δημιουργηθεί ο λογαριασμός σας, θα λάβετε το συμβόλαιό σας μέσω email. Ακολουθήστε τις οδηγίες για να ελέγξετε τα προσωπικά στοιχεία σας και να υπογράψετε. Ο πομποδέκτης θα αποσταλεί δωρεάν με υπηρεσία courier εντός των επόμενων ημερών (ανάλογα με την περιοχή). Μόλις παραλάβετε τον πομποδέκτη σας, θα έχετε τη δυνατότητα να εγγραφείτε στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες και να προσθέσετε χρήματα στο λογαριασμό σας.

Γιατί η Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου κάνει έκπτωση στα διόδια

Το εκπτωτικό πρόγραμμα δημιουργείται στο πλαίσιο της επετείου για τα 20 χρόνια από τη λειτουργία της Γέφυρας. Όπως δήλωσε ο Πάνος Λούκας, Διευθύνων Σύμβουλος της ΓΕΦΥΡΑ, με τη διάθεση του νέου εκπτωτικού προγράμματος για ηλεκτρικά επιβατικά οχήματα, η εταιρεία συμβάλλει στην επίτευξη του στόχου της VINCI Highways για την απανθρακοποίηση της κινητικότητας στην Ελλάδα. «Καθώς το 2024 σηματοδοτεί την συμπλήρωση 20 χρόνων από την έναρξη λειτουργίας της Γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου, είμαστε υπερήφανοι που συνεχίζουμε να καινοτομούμε, προσφέροντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους χρήστες μας και τις περιοχές που η Γέφυρα συνδέει», ανέφερε χαρακτηριστικά.

rio diodia

Δείτε ακόμη: Οι τιμές διοδίων σε όλες τις εθνικές οδούς της Ελλάδας το 2024

Εδώ, αξίζει να σημειώσουμε ότι, με την εισαγωγή του νέου προγράμματος GREEN E-pass η εταιρεία επιδιώκει να συμβάλει περαιτέρω και στη μείωση των εκπομπών ρύπων των χρηστών. Παράλληλα, η εταιρεία συνεχίζοντας να επενδύει στη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών, παρέχει τη δυνατότητα στους συνδρομητές ηλεκτρονικών προγραμμάτων να υπογράφουν ψηφιακά τις συμβάσεις για όλα τα προϊόντα e-pass. Η ψηφιοποιημένη διαδικασία υπογραφών που εφαρμόζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα σε προγράμματα e- pass, συντελεί στην περαιτέρω μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος, με την εξάλειψη περίπου 10.000 ταχυδρομικών ανταλλαγών ετησίως.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...