Σοκαριστικό video! Παιδί 2 ετών πέφτει από αυτοκίνητο που κινείται

Κανένα παιδί δεν πρέπει να ταξιδεύει στο αυτοκίνητο χωρίς να είναι δεμένο στο κάθισμά του. Η κακιά στιγμή δεν αργεί να έρθει.

  • -
  • -

Ένα νήπιο ηλικίας μόλις 2 ετών έδωσε μάθημα ζωής σε όλους τους γονείς, καθώς έδειξε πόσο λάθος είναι να βάζουμε ένα παιδί σε αυτοκίνητο χωρίς να το δένουμε στο ειδικό κάθισμα.

Το νήπιο που βλέπουμε στο video έκανε κάτι αδιανόητο. Έβγαλε το κεφάλι του από το παράθυρο πίσω από τη θέση του συνοδηγού, κρέμασε το σώμα του απ’ έξω από το αυτοκίνητο και τελικά έπεσε στην άσφαλτο.

2-nissan-juke-paidi-parathiro

Τι δείχνει το video με το κοριτσάκι ηλικίας μόλις δύο ετών

Οι ανατριχιαστικές εικόνες δείχνουν το μικρό παιδί να πετάγεται από το πίσω παράθυρο του οχήματος την στιγμή που κάνει μια απότομη αριστερή στροφή. Το παιδί σκύβει προς τα έξω από το παράθυρο πριν πέσει με το κεφάλι και χτυπήσει στον δρόμο, ενώ το αυτοκίνητο συνεχίζει την πορεία του.

Δείτε ακόμα: Ο ΚΟΚ έχει πρόστιμα και για παιδιά!

Η ισπανική αστυνομία δημοσίευσε το video ως προειδοποίηση προς τους γονείς που οδηγούν με παιδιά στο αυτοκίνητο. Εκπρόσωπος της ισπανικής αστυνομίας δήλωσε: «Είναι εξίσου σημαντικό να έχετε στη διάθεσή σας σύστημα συγκράτησης παιδιών, όσο και να το χρησιμοποιείτε σωστά. Η μη συμμόρφωση μπορεί να έχει πολύ σοβαρές συνέπειες».

Ένα απίστευτο στοιχείο στην όλη υπόθεση είναι ότι το μικρό κορίτσι τραυματίστηκε ελαφρώς, παρά το γεγονός ότι έπεσε από το αυτοκίνητο, ενώ κινδύνευε και από τα αυτοκίνητα που ακολουθούσαν.

3-nissan-juke-paidi-parathiro
Οι πιθανές κατηγορίες για την μητέρα

Όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, η μητέρα του παιδιού -που οδηγούσε- δεν την είχε στερεώσει σωστά πριν ξεκινήσει. Δεν είναι ακόμη σαφές εάν η μητέρα θα δικαστεί, όμως θα μπορούσε να αντιμετωπίσει κατηγορίες όπως παραμέληση ανηλίκου και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο. Σε κάθε περίπτωση, η Αστυνομία διεξάγει την απαραίτητη έρευνα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...