Ρόδος: Πήγαν να βοηθήσουν σε τροχαίο, αλλά έκλεψαν τον οδηγό!

Ένας Βούλγαρος οδηγός ισχυρίζεται ότι μετά από τροχαίο ατύχημα που είχε, δύο Ρομά προσφέρθηκαν να βοηθήσουν, όμως τελικά τον έκλεψαν!

  • -
  • -

Ένας 23χρονος Βούλγαρος οδηγός κατήγγειλε στην Αστυνομία της Ρόδου ότι την 15η Ιανουαρίου 2023, στις 04.30 το πρωί, δέχτηκε επίθεση από αθίγγανους στο Κορακόνερο. Ειδικότερα, οδηγώντας αυτοκίνητο έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του και την πρόκληση υλικών ζημιών, όπου επελήφθησαν σχετικά σταθμός ΕΚΑΒ και Τ.Τ. Ρόδου.

Κατά την αναμονή του στο σημείο τον προσέγγισαν δύο αθίγγανοι και με την πρόφαση παροχής βοηθείας, αφαίρεσαν από το εσωτερικό του οχήματος ένα κινητό τηλέφωνο αξίας 200 ευρώ περίπου, ένα πορτοφόλι το οποίο περιείχε άδεια οδήγησης, ταυτότητα και δύο κάρτες τραπεζών, ένα USB, ένα ρολόι, ένα καλώδιο κι έναν αναπτήρα.

Δείτε ακόμα: Βόλος: Συνελήφθη 15χρονος για… χιονόμπαλες!

Οι δράστες έγιναν αντιληπτοί και αποχώρησαν με τη χρήση σωματικής βίας προκειμένου να διατηρήσουν τα κλοπιμαία. Από περαιτέρω έρευνα και την προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου εξακριβώθηκε η ταυτότητα του ενός δράστη, ο οποίος αναγνωρίστηκε ανεπιφύλακτα από το θύμα.

Πηγή: dimokratiki.gr

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...