Αυτόφωρο γιατί πήγαινε με 251 km/h! Video με την Αστυνομία να μοιράζει κλήσεις

Οι έλεγχοι της Αστυνομίας πλέον είναι παντού και τα ραντάρ γράφουν ασταμάτητα, όπως φαίνεται στο τελευταίο video όπου βασιλεύει η υπερβολική ταχύτητα.

  • -
  • -

Ο ίδιος ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου, ανέβασε στο προφίλ του στο X (πρώην Twitter), ένα video που δείχνει πώς κάνει τους ελέγχους για ταχύτητα η Αστυνομία και μερικές από τις πιο κραυγαλέες περιπτώσεις.

Στο video βλέπουμε τα ραντάρ της Αστυνομίας να κάνουν μετρήσεις αυτοκινήτων που περνάνε από κεντρικούς δρόμους της Αθήνας όπως η Λεωφόρος Βουλιαγμένης στο ύψος της Αργυρούπολης, η Λεωφόρος Συγγρού στο ύψος της Νέας Σμύρνης, η Λεωφόρος Καραμανλή στο ύψος της Βούλας και η Λεωφόρος Ποσειδώνος στο ύψος του Ελληνικού.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/a8f006dc555bde5269d3e2f90052ba53.jpg

Μέτρηση ταχύτητας όχι μόνο από σταθερά ραντάρ

Αξιοσημείωτο είναι ότι εκτός από σταθερά ραντάρ, η μέτρηση γίνεται και με τα αυτοκίνητα της Αστυνομίας εν κινήσει, παρά την πεποίθηση μερικών ότι αν κινείται το περιπολικό δεν μπορεί να προχωρήσει σε καταγραφή της ταχύτητας των διερχόμενων αυτοκινήτων.

Δείτε ακόμα: Αποκλειστικό video: Το φανάρι της Αθήνας που όλοι περνάνε με κόκκινο

Αν και στους ελέγχους μέσα στην Αθήνα βλέπουμε πολύ μεγάλες ταχύτητες, το αποκορύφωμα είναι στο τέλος του video, σε έναν έλεγχο που γίνεται στην Εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/30febc277bf6a818862d4083659f8d09.jpg

Γραμμή για το αυτόφωρο με 251 km/h!

Εκεί η μέτρηση έδειξε ότι το διερχόμενο αυτοκίνητο κινούνταν με 251 km/h. Μόλις έγινε η καταγραφή από το ραντάρ οι αστυνομικοί έδωσαν σήμα σε συναδέλφους που βρίσκονταν σταθμευμένοι πιο πέρα να ανάψουν φάρους, ώστε να μπορέσουν να σταματήσουν τον παραβάτη οδηγό, καθώς δεν υπήρχε καμία δυνατότητα να τον πιάσουν αν απλά ξεκινούσαν καταδίωξη. Φυσικά με την ταχύτητα που κινούνταν, το επακόλουθο ήταν να βρεθεί άμεσα στο αυτόφωρο.

Ακολουθεί το post του Υπουργού.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...