SUV πέφτει σε γκρεμό 60 μέτρων - Δείτε το video

Εντυπωσιακή βουτιά στο κενό έκανε ένας οδηγός, σε ένα ατύχημα που θα μπορούσε να έχει ολέθριες συνέπειες. Σοκάρει το video.

  • -
  • -

Η απόσπαση της προσοχής των οδηγών είναι ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα, όχι μόνο στις ΗΠΑ, αλλά σχεδόν σε όλες τις χώρες του κόσμου. Το να πάρεις τα μάτια σου από το δρόμο για μόλις ένα δευτερόλεπτο μπορεί να οδηγήσει σε καταστροφή, όπως συνέβη και σε έναν οδηγό στο Oregon, ο οποίος έπεσε με το αυτοκίνητό του από γκρεμό 60 μέτρων, σύμφωνα με τις Αρχές της Πολιτείας.

Ως απόδειξη των παραπάνω έρχεται ένα video που καταγράφηκε από κάμερα εντός οχήματος (dashcam). Το video δείχνει τη στιγμή που ένα Honda CR-V του 2023 βγήκε εκτός δρόμου, οδηγώντας ευθεία προς μια στροφή. Το SUV δεν σταμάτησε ποτέ, με αποτέλεσμα να φύγει τελείως από τον δρόμο και να εκτοξευτεί στον αέρα, πέφτοντας στη συνέχεια σε έναν γκρεμό 60 μέτρων.

honda-cr-v-gkremos-gremos-troxaio-atixima

Ευτυχώς, ο οδηγός επέζησε της συντριβής, αν και η Πολιτεία του Oregon ανέφερε ότι υπέστη ελαφρύ τραυματισμό, χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του. Η Πολιτεία του Oregon ανέφερε στο Facebook ότι ο οδηγός κατάφερε να βγει μόνος του από το Honda. Οι διασώστες χρησιμοποίησαν σχοινιά για να ανεβάσουν τον οδηγό στο ύψος του δρόμου, όπου τον περίμενε ασθενοφόρο για να τον μεταφέρει σε τοπικό νοσοκομείο για περίθαλψη.

Δείτε ακόμα: Ηλικιωμένη οδηγός τράκαρε με μηχανή λίγο πριν βγει ανάποδα στη λεωφόρο Κύμης

Το ατύχημα συνέβη τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου, στις 10:42 π.μ. στην κομητεία Clackamas, στον αυτοκινητόδρομο 224 νοτιοανατολικά του Portland. Μετά το ατύχημα η Αστυνομία ξεκίνησε έρευνα για να βρεθούν οι αιτίες. Στον οδηγό δεν επιβλήθηκε κάποιο πρόστιμο για το ατύχημα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...