Volvo: Τα 4 SUV που αγοράζεις στην Ελλάδα από το κινητό σου

Χάρη στην ελληνική αντιπροσωπεία της σουηδικής μάρκας μπορείς να αποκτήσεις 1 από αυτά τα 4 SUV μέσα σε λίγα λεπτά από την οθόνη του smartphone σου.

  • -
  • -

Με τον πλήρη εξηλεκτρισμό να βρίσκεται στο τέρμα της διαδρομής, η Volvo κινείται σταθερά και μεθοδικά προς ένα πλήρη μετασχηματισμό. Εκτός από τα αυτοκίνητα, αλλάζει και ο τρόπος για να τα αποκτήσεις, με τον παραδοσιακό τρόπο που θέλει μία επίσκεψη στην αντιπροσωπεία να δίνει τη θέση του στην απευθείας online αγορά. Ως τμήμα της νέας εμπορικής της στρατηγικής, η σουηδική μάρκα έχει πραγματοποιήσει μεγάλες επενδύσεις στα online κανάλια πωλήσεών της, μειώνοντας σε μεγάλο βαθμό την πολυπλοκότητα στην απόκτηση των προϊόντων της.

Αυτή τη στιγμή στην ιστοσελίδα της Volvo όσα μοντέλα διατίθενται για αγορά online φέρουν και του σχετικό σήμα, ενώ αν παρατηρήσουμε δεν είναι τυχαία η επιλογή τους. Με την αλλαγή αυτή στον τρόπο που πραγματοποιούνται η αγορές να αποτελεί το μέλλον, δεν θα γινόταν να μην τη βλέπαμε πρώτα και στα αυτοκίνητα που συντελούν τη… μελλοντική γκάμα. Γι’ αυτό και τα 4 Volvo που φέρουν το σχετικό σήμα είναι και τα 4 αμιγώς ηλεκτρικά μέλη του καταλόγου. Από το compact SUV EX30 έως το πληθωρικό EX90, η σουηδική μάρκα έχει να προσφέρει ένα SUV για όλα τα γούστα με μόλις μερικά «tap» στην οθόνη του κινητού σου.

Δείτε ακόμη: Νέο video: Δοκιμάζουμε το Volvo EX30 AWD 428PS

2

Δείτε ακόμη: Το SUV της Volvo που σπάει ταμεία... H τιμή του στην Ελλάδα

Συγκεκριμένα, διαθέσιμα για online αγορά είναι τα EX30, EX40, EC40 και EX90. Τα υπόλοιπα μέλη της γκάμας ακολουθούν την περπατημένη και απαιτούν πιο παραδοσιακές μεθόδους για να τα αποκτήσεις. Από την άνεση και την ασφάλεια του προσωπικού σου χώρου λοιπόν, μπορείς να βρεις συγκεντρωμένες όλες τις τρέχουσες προσφορές για τα μοντέλα της Volvo και να κατοχυρώσεις αυτή που σε ενδιαφέρει, ενώ ο Επίσημος Διανομέας της επιλογής σου θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σου. Πατήστε πάνω στο όνομα του κάθε μοντέλου για να δείτε αναλυτικά τις εκδόσεις μαζί με τιμές, στοιχεία εξοπλισμού, τεχνικών χαρακτηριστικών και επιδόσεων.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...