Ποιο SUV της Nissan έχει έκπτωση 8.000 ευρώ στην Ελλάδα

Αποτελεί μία από τις νεότερες προσθήκες στην SUV γκάμα της ιαπωνικής μάρκας και τώρα προσφέρεται με εντυπωσιακή έκπτωση.

  • -
  • -

Η Nissan - Νικ. Ι. Θεοχαράκης ΑΕ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει νέες επιπλέον εκπτώσεις για όλες τις εκδόσεις του αμιγώς ηλεκτρικού Ariya. Το πιο προηγμένο μοντέλο της μάρκας, με τον εντυπωσιακό σχεδιασμό, τις τελευταίες τεχνολογικές καινοτομίες, τις εντυπωσιακές επιδόσεις αλλά και την μεγάλη του αυτονομία γίνεται πλέον ακόμα πιο προσιτό. Πιο συγκεκριμένα, όλες οι εκδόσεις του Ariya πλέον διατίθενται με επιπρόσθετη έκπτωση η οποία συνολικά φθάνει τις 8.000 €.

1

Συνεπώς, η τιμή της έκδοσης Advance 63kWh γίνεται 44.900 €, ή 36.900 € με την επιδότηση του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά 2» (θυμίζουμε πως δεν υπάρχει πλέον, αλλά αναμένουμε νέα επιδότηση), τοποθετώντας το Ariya σε ιδιαίτερα ανταγωνιστική θέση.

Δείτε ακόμη: Νέο Nissan Qashqai: Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το αυθεντικό SUV [video]

Θυμίζουμε ότι το ιαπωνικό crossover διατίθεται με τρία διαφορετικά συστήματα κίνησης, σε τέσσερα διαφορετικά επίπεδα εξοπλισμού και με κίνηση στους εμπρός ή και στους τέσσερις τροχούς. Πιο συγκεκριμένα, η μικρότερη έκδοση είναι αυτή με τη μπαταρία των 63 kWh και την κίνηση να μεταφέρεται στο δρόμο από τους εμπρός τροχούς, ενώ η μεγαλύτερη των 87 kWh προσφέρεται στην εκδοχή 2WD και AWD. H ισχύς των κινητήριων συνόλων ξεκινάει από τους 218 ίππους, με τη μεσαία εκδοχή να αποδίδει 242 και την κορυφαία 306 ίππους, αλλά και 600 Nm ροπής. Αντίστοιχα, η αυτονομία σύμφωνα με τη Nissan είναι 360, 533 και 493 km.

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...