Πατίνι κάνει προσπέραση στα λιμανάκια με...χίλια [video]

Τέρμα γκάζι στις τρύπες του Καραμανλή πήγαινε ένα ηλεκτρικό πατίνι, κάνοντας προσπεράσεις στα αυτοκίνητα χωρίς καμία αίσθηση κινδύνου.

  • -
  • -

Τέρμα γκάζι πήγαινε ένα ηλεκτρικό πατίνι στην παραλιακή λεωφόρο, κάνοντας σφήνες και προσπεράσεις σε αυτοκίνητα, χωρίς να υπολογίζει τον κίνδυνο. Φυσικά για σεβασμό απέναντι στον ΚΟΚ, ούτε λόγος.

Στην Ελλάδα ορίζεται ότι τα ηλεκτρικά πατίνια δεν επιτρέπεται να κινούνται με ταχύτητα μεγαλύτερη των 25 km/h. Για την ακρίβεια, δεν πρέπει καν να έχουν τη δυνατότητα να πάνε ταχύτερα, όμως φαίνεται ότι ο συγκεκριμένος… οδηγός, δεν έχει ενημερωθεί σχετικά.

paraliaki-patini

Τρομακτικό να κινείσαι με ηλεκτρικό πατίνι στην παραλιακή

Το video που ανέβηκε στο TikTok τρομάζει και σε κάνει να αναρωτιέσαι τι να σκέφτεται άραγε ο εν λόγω αναβάτης όταν αλλάζει λωρίδες και περνάει με αυτόν τον τρόπο ανάμεσα από αυτοκίνητα.

Δείτε ακόμα: 100 km/h με ηλεκτρικό πατίνι – Κι όμως το έκανε στην Ελλάδα [video]

Και μόνο η απόφαση να βγει κάποιος με ηλεκτρικό πατίνι στην παραλιακή λεωφόρο είναι ακραία και φλερτάρει με αυτοκτονικές τάσεις. Πρόκειται για έναν δρόμο όπου ακόμα και οι νόμιμες ταχύτητες είναι πολύ υψηλές για τη μηδενική παθητική ασφάλεια που προσφέρει ένα ηλεκτρικό πατίνι.

@tecnikos

 

♬ πρωτότυπος ήχος - tecnikos

 

Αν συνυπολογίσουμε το γεγονός ότι στον συγκεκριμένο δρόμο, ειδικά τη νύχτα, παρατηρούνται αυξημένα ποσοστά παραβατικότητας με συχνότερη παράβαση τις υψηλές ταχύτητες, η ιδέα και μόνο ένα ηλεκτρικό πατίνι να κινείται εκεί φαντάζει αδιανόητη.

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...