Νέα έργα στα Λιμανάκια – Δείτε τι φτιάχνουν [video]

Ένα μεγάλο πρόβλημα στα λιμανάκια της Βάρκιζας αποκαθίσταται. Για την εκτέλεση των εργασιών πραγματοποιείται τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων.

  • -
  • -

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έχουν τεθεί σε εφαρμογή στα λιμανάκια της Βάρκιζας, προκειμένου να πραγματοποιηθούν εργασίες αποκατάστασης. Ειδικότερα, οι υπηρεσίες της Περιφέρειας Αττικής προχωρούν στην άμεση παρέμβαση προκειμένου να μπει τέλος στις επικίνδυνες πτώσεις βράχων στο οδόστρωμα και να ενισχυθεί η ασφάλεια των πολιτών και των διερχόμενων οχημάτων.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό που έχει γίνει οι εργασίες αποκατάστασης, εκτός απροόπτου, θα ολοκληρωθούν σε διάστημα 4 μηνών

limanakia-erga

Από την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2023 γίνεται προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων για την εκτέλεση εργασιών επί της Λεωφ. Βάρκιζας – Σουνίου (Λεωφ. Ποσειδώνος) εντός διοικητικών ορίων του δήμου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου.

Δείτε ακόμη: Αλλάζει η παραλιακή - Δείτε σε video τα έργα και πώς θα γίνει το 2025

Συγκεκριμένα θα υπάρχει κατάληψη των λωρίδων στο ρεύμα προς Σούνιο και η κυκλοφορία θα πραγματοποιείται στο εναπομείναν τμήμα της οδού (μία λωρίδα ανά κατεύθυνση).

 Οι εργασίες που θα εκτελεστούν περιλαμβάνουν:

  • την κατασκευή μικροπασσάλων σε πεσσοειδή κάνναβο, σε μηκοτομή έκτασης 160m.
  • κεφαλόδεσμο μικροπασσάλων

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...