ΔΕΗ Blue - Έως 32% φθηνότερο ρεύμα για ηλεκτρικά αυτοκίνητα

Η ΔΕΗ Blue κάνει μία μεγάλη χριστουγεννιάτικη προσφορά για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, μειώνοντας τα έξοδα για φόρτιση.

  • -
  • -

Τα Χριστούγεννα και γενικότερα την περίοδο των γιορτών είναι πολλοί εκείνοι που ταξιδεύουν, οπότε η ΔΕΗ Blue προχωρά σε μία μεγάλη εορταστική προσφορά, προκειμένου να κάνει το ταξίδι των ηλεκτρικών αυτοκινήτων ακόμα πιο οικονομικό.

Η προσφορά αφορά την φόρτιση στους DC ταχυφορτιστές της εταιρείας. Πρόκειται ακριβώς για το είδος φορτιστών που θα χρειαστούν οι εκδρομείς με ηλεκτρικά αυτοκίνητα, ώστε να γεμίσουν την μπαταρία του οχήματός τους γρήγορα και να συνεχίσουν το ταξίδι για τον προορισμό τους.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/237557e890d8c8b457dcf860b1ad1cca.jpg

Ποιους φορτιστές αφορά η προσφορά της ΔΕΗ Blue;

Στους φορτιστές που αφορά η προσφορά της ΔΕΗ Blue, η φόρτιση των ηλεκτρικών αυτοκινήτων που θα ταξιδεύουν θα γίνεται σε πολύ λίγο χρόνο, καθώς η εταιρεία διαθέτει αυτή τη στιγμή τους ταχύτερους φορτιστές σε όλο το ελληνικό δίκτυο, με τις μονάδες των 300 kW.

Δείτε ακόμα: Στην Ελλάδα ο φορτιστής που τερματίζει όλα τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα! - 400 kW

Πόσο πέφτει η τιμή φόρτισης με την προσφορά της ΔΕΗ Blue;

Η χριστουγεννιάτικη προσφορά της ΔΕΗ Blue προβλέπει χαμηλότερη χρέωση για χρήση των DC και HPDC φορτιστών του δικτύου της, με την τιμή να διαμορφώνεται στα 0,40 €/kWh, δηλαδή στην τιμή που χρεώνεται η φόρτιση στους AC φορτιστές. Η χαμηλότερη χρέωση ισχύει κάθε Παρασκευή, μέχρι και 5 Ιανουαρίου του 2024.

hyundai-ioniq-5-fortisi-fortistis-dei-blue

Ενδεικτικά, αν ένα αυτοκίνητο καταναλώνει στο ταξίδι 22 kWh/100 km, με την κανονική τιμή το κόστος για φόρτιση σε DC είναι 11,44 €/100 km και σε HPDC είναι 12,98 €/100 km. Με την προσφορά, το κόστος κίνησης ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου πέφτει στα 8,8 €/100 km.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...