Στις ΗΠΑ η αστυνομία δε μασάει πουθενά -Τον εμβόλισε για να τον σταματήσει [video]

Ότι βλέπετε στις αμερικανικές ταινίες δράσης, συμβαίνει και στην πραγματικότητα στις ΗΠΑ. Από την αστυνομία δε θα ξεφύγεις ακόμα κι αν χρειαστεί να σε εμβολίσουν…

  • -
  • -

Η αστυνομία στις ΗΠΑ χρησιμοποιεί κάθε είδους μέσο προκειμένου να φέρει εις πέρας το έργο της. Δίχως να υπολογίσει το κόστος, τουλάχιστον σε ότι αφορά τις υλικές ζημιές.

Οι αρχές επιβολής του νόμου έχουν το δικαίωμα -εάν χρειαστεί- να χρησιμοποιήσουν κάθε θεμιτό και… αθέμιτο τρόπο προκειμένου να τερματίσουν μια καταδίωξη. Σαν και αυτή που έλαβε χώρα στην πολιτεία του Αρκάνσας…

Δε σταματάς σε σήμα της Τροχαίας; Τελείωσες…

Στο βίντεο που θα δείτε, οι σκηνές θυμίζουν κινηματογραφικό σενάριο από ταινία δράσης. Ο οδηγός του μαύρου pick up δε σταμάτησε σε εντολή των αστυνομικών και σε χρόνο dt ξεκίνησε η καταδίωξη.

Οι σκηνές προέρχονται αυτούσιες από τις κάμερες που φέρουν τα αυτοκίνητα της αστυνομίας, με τις τοπικές αρχές να δηλώνουν, πως περιστατικά σαν και αυτό συμβαίνουν στην πολιτεία του Αρκάνσας τουλάχιστον δυο φορές την εβδομάδα!

Ο οδηγός του μαύρου pick up προσπαθεί να ξεφύγει από τους αστυνομικούς, οι οποίοι τον ακολουθούν διακριτικά. Από τη στιγμή όμως που μπαίνει σε εθνικό δίκτυο αρχίζει το «πάρτι».

Τα περιπολικά είναι κατά πόδας αλλά προφανώς έχει δοθεί ήδη σήμα και ένα ασημί SUV (Chevrolet Tahoe) της «ασφάλειας» βρίσκεται δίπλα στον «φυγά» οδηγό. Αυτό ήταν. Μέσα σε ελάχιστα λεπτά τον έχει εμβολίσει όχι μόνο αυτός (ο οδηγός του ασημί SUV) αλλά και τα περιπολικά της αστυνομίας που ακολουθούν.

Δείτε ακόμα: Με αυτά τα περιπολικά, αρκετοί θα ενταχθούν στην αστυνομία...

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν προφανώς τον οδηγό και του απήγγειλαν κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος. Δεν υπάρχει καμία πληροφορία γιατί ο οδηγός του μαύρου pick up δε σταμάτησε στο αρχικό σήμα της τροχαίας, θα έχει όμως σίγουρα πολύ χρόνο να ξανασκεφτεί αυτήν του την απόφαση, καθώς θα περάσει αναμφίβολα ένα εύλογο χρονικό διάστημα στη φυλακή. Στις ΗΠΑ άλλωστε δεν «παίζεις» με αυτά τα πράγματα εάν να μην έχεις προβλήματα με το νόμο…

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...