Αστυνομικοί μετέφεραν ναρκωτικά σε περιπολικό – Δείτε πώς τους έπιασαν

Οι δύο αστυνομικοί συνελήφθησαν από συναδέλφους στην Ηγουμενίτσα. Μετέφεραν με περιπολικό 100 κιλά ναρκωτικά, αλλά τράκαραν πάνω σε σταθμευμένα αυτοκίνητα.

  • -
  • -

Σε σοβαρή υπόθεση ναρκωτικών εμπλέκονται δύο αστυνομικοί στη Θεσπρωτία. Οι δύο άνδρες συνελήφθησαν μετά από καταδίωξη και αφού ενεπλάκησαν σε τροχαίο. Μέσα στο περιπολικό κουβαλούσαν 100 κιλά κάνναβη.

Αναλυτικότερα, οδηγός του υπηρεσιακού οχήματος της ΕΛ.ΑΣ. ήταν ο ένας αρχιφύλακας. Κάποια στιγμή συναντήθηκε με ένα νεαρό Αλβανό που κάθισε στη θέση του συνοδηγού και ξεκίνησαν, πιθανότατα για να συναντήσουν τον δεύτερο αρχιφύλακα. Αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών που τους παρακολουθούσαν, τους έκαναν σήμα να σταματήσουν.

narkotika

Ο οδηγός ωστόσο συνέχισε την πορεία του μέσα στην πόλη της Ηγουμενίτσας, αγνοώντας τα φωτεινά και ηχητικά σήματα των αστυνομικών. Το υπηρεσιακό όχημα της αστυνομίας ανέπτυξε ταχύτητα και κάποια στιγμή παρέσυρε τέσσερα τουλάχιστον σταθμευμένα οχήματα και ακινητοποιήθηκε.

Δείτε ακόμη: Τον έπιασαν στα διόδια με 9 κιλά ηρωίνη – Δείτε πού την είχε κρύψει [εικόνες]

Έπειτα από τον σχετικό έλεγχο μέσα στο επίμαχο όχημα βρέθηκαν 19 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 102 κιλών και 670 γραμμαρίων.

Ο οδηγός αστυνομικός βρισκόταν σε βραδινή διατεταγμένη υπηρεσία περιπολίας, ενώ διαπιστώθηκε ότι ο συνοδός του, ο οποίος επίσης συνελήφθη κατόπιν ενημέρωσης του αρμόδιου Εισαγγελέα, βρισκόταν σε διαφορετικό σημείο στη Θεσπρωτία, έχοντας αφήσει το υπηρεσιακό του πιστόλι στο όχημα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...