Νέο Ρεκόρ Guinness για οδήγηση φορτηγού στους πλαϊνούς τροχούς! Δες το video

Ένας Ιταλός κασκαντέρ διένυσε με το φορτηγό του μια απόσταση 9,99 m, πατώντας μόνο πάνω στους πλαϊνούς τροχούς!

  • -
  • -

Τα ρεκόρ είναι για να σπάνε. Και για να καταγράφονται στο βιβλίο των ρεκόρ Guinness εάν πράγματι είναι τόσο εντυπωσιακά και μοναδικά. Όπως αυτό που κατάφερε προ ημερών ο 43χρονος Ιταλός κασκαντέρ, Marco Davide Giony.

Σε ένα event που έλαβε χώρα σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση, ο Giony, οδήγησε ένα μεγάλο φορτηγό μέσα από ένα πολύ στενό κενό φάρδους 3,6 m με τους πλαϊνούς τροχούς του. Ο Ιταλός κασκαντέρ, διατήρησε τον έλεγχο του φορτηγού καλύπτοντας μια απόσταση 9,99 m, βάζοντας φαρδιά πλατιά το όνομα του στο βιβλίο των Ρεκόρ Guinness.

Βέβαια για να καταφέρει αυτό το μοναδικό επίτευγμα χρειάστηκε τρεις προσπάθειες. Στις δυο πρώτες απόπειρες του δε μπόρεσε να συγκρατήσει το βαρύ όχημα με αποτέλεσμα να χτυπήσει στα πλαϊνά προστατευτικά.  

Δείτε ακόμα: Ρεκόρ Guinness 0-100 km/h σε 0,956"! [video]

Η τρίτη κάθε άλλο παρά φαρμακερή ήταν, με τον Marco Davide Giony να χειρίζεται υποδειγματικά και άκρως επιδέξια το φορτηγό του, διανύοντας την απόσταση με απόλυτη επιτυχία και χωρίς να προσκρούσει πουθενά.

«Νιώθω τα χέρια μου αδύναμα αλλά η αδρεναλίνη είναι στα ύψη», δήλωσε μερικά λεπτά αργότερα από την επιτυχημένη του προσπάθεια. Το εντυπωσιακό επίτευγμα του Marco Davide Giony εντάσσεται στην κατηγορία των ρεκόρ side-wheelie. Στην εν λόγω κατηγορία βαρέων οχημάτων, περίοπτη θέση κατέχει και ο Sun Jinguo από την Κίνα, ο οποίος πέτυχε να κινήσει το τρακτέρ του στους πλαϊνούς τροχούς για μια απόσταση μεγαλύτερη του ενός μέτρου!

Δείτε το video:

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...