Ρεκόρ Guinness: Ποιο είναι το μεγαλύτερο αρωματικό αυτοκινήτου;

Μπορεί να έχεις δει κάποιο αρωματικό αυτοκινήτου με μεγαλύτερες διαστάσεις, όμως ποτέ δεν έχεις δει κάποιο με το μέγεθος εκείνου που πέτυχε ρεκόρ Guinness.

  • -
  • -

Ρεκόρ Guinness για το μεγαλύτερο αρωματικό αυτοκινήτου στον κόσμο θέλησε να κάνει μία εταιρεία, κατασκευάζοντας ένα το οποίο εντυπωσιάζει πραγματικά με τις εξωφρενικές διαστάσεις που έχει.

Τα αρωματικά αυτοκινήτου μπορεί σήμερα να μην είναι τόσο πολύ στη μόδα πλέον, όμως μέχρι πριν μερικά χρόνια είχαν γνωρίσει μεγάλες δόξες. Η πιο συνηθισμένη θέση ήταν να κρέμονται από τον μεσαίο καθρέφτη, ένα θέαμα που συναντούσες αρκετά συχνά και στους ελληνικούς δρόμους. Ωστόσο, στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού είναι ακόμα μία ισχυρή τάση, οπότε δεν προκαλεί έκπληξη ότι το ρεκόρ Guinness για το μεγαλύτερο αρωματικό αυτοκινήτου στον κόσμο ανήκει σε μία εταιρεία με έδρα στις Ηνωμένες Πολιτείες.

megalitero-megalytero-aposmitiko-aftokinitou

Πρόκειται για το πλυντήριο αυτοκινήτων με το όνομα Soapy Joe's το οποίο βρίσκεται στο San Diego. Το πλυντήριο έχει έναν προμηθευτή ο οποίος κατασκευάζει αρωματικά αυτοκινήτου με την επωνυμία του. Όταν ζήτησε την κατασκευή ενός τόσο μεγάλου αρωματικού χώρου ήταν κάτι αδιανόητο, όμως τελικά υλοποιήθηκε και μπήκε στο βιβλίο των απόλυτων ρεκόρ, στις 26 Ιουλίου 2018.

Δείτε ακόμα: Νέο ρεκόρ Guinness στην επιτάχυνση 0-100 km/h από ηλεκτρικό [video]

Το μήκος του αρωματικού είναι 1,18 μέτρα, το πλάτος φτάνει τα 1,13 μέτρα και το πάχος τα 4 εκατοστά. Ο σκοπός που το πλυντήριο θέλησε να φτιάξει κάτι τέτοιο ήταν διπλός. Από τη μία η προβολή που κέρδισε και από την άλλη να ενημερώσει το κοινό ότι όλα τα αρωματικά αυτοκινήτου που πουλάει κατασκευάζονται από βιοδιασπώμενα υλικά, οπότε μετά την απόρριψή τους δεν επιβαρύνουν το περιβάλλον.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...