Ψάχνεις premium C-SUV; Δες 3 που έχουν άμεση παράδοση!

Η δημοφιλής κατηγορία των C-SUV, εκτός από αμέτρητες επιλογές, πλέον έχει και μοντέλα που συνδυάζουν τον πολυτελή χαρακτήρα με προνόμια όπως η άμεση παράδοση.

  • -
  • -

Τα καλοκαίρι ενδείκνυται για ταξίδια. Τι καλύτερο λοιπόν από ένα C-SUV για να σε συνοδεύσει στις διακοπές σου. Αρκετά άνετο για να μεταφέρεις όλη την οικογένεια ή την παρέα με τις αποσκευές τους και με υπερυψωμένη φύση ώστε να φτάσεις και στις πιο δύσβατες παραλίες. Και αν είσαι και λίγο καλομαθημένος, θέλεις να έχει την premium πλευρά του χαρακτήρα του ανεπτυγμένη. Το μόνο πρόβλημα είναι πως για να το ψάχνεις, δεν το έχεις, ενώ το καλοκαίρι είναι εδώ.

Γι’ αυτό το λόγο λοιπόν, ψάξαμε και βρήκαμε όχι ένα, όχι δύο, αλλά τρία premium μοντέλα που ανήκουν στο C-SUV segment και είναι είτε ετοιμοπαράδοτα, είτε έχουν άμεση παράδοση μέχρι 2-3 μήνες, για να προλάβεις έστω τις τελευταίες ζέστες μέσα στο φθινόπωρο. Αφού τα δεις, διάλεξε αυτό που σου ταιριάζει περισσότερο, στο poll που ακολουθεί.

Alfa Romeo Tonale

tonale

Η νεότερη προσθήκη στην γκάμα της ιταλικής μάρκας πιθανότατα να αποτελεί και την ελκυστικότερη επιλογή. Μοντέρνα, εντυπωσιακή, με πλούσιο τεχνολογικό υπόβαθρο και υβριδικά σύνολα, η Tonale εκτός από την πιο λογική επιλογή στην γκάμα της Alfa Romeo, αποτελεί και ένα premium μοντέλο που μπορείς να αποκτήσεις άμεσα στις ήπια υβριδικές εκδόσεις της. Θυμίζουμε πως ο βενζινοκινητήρας των 1.500 κυβικών διατίθεται σε δύο επίπεδα απόδοσης, 130 και 160 ίππους που ενισχύονται από ήπια υβριδική τεχνολογία 48V, ενώ σήμερα διατίθεται με όφελος έως 2.200 €.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε την δοκιμή της έκδοσης με τους 130 ίππους και εδώ για την κορυφαία ήπια υβριδική των 160 ίππων.

Audi Q3

q3

Το μεσαίο SUV της Audi αποτελεί την χρήση τομή μεταξύ των compact διαστάσεων και της πληθωρικής προσωπικότητας των μεγαλύτερων SUV της γκάμας. Διαθέσιμο τόσο σε κλασική μορφή, αλλά και με coupe σιλουέτα ως Sportback, το γερμανικό μοντέλο διατίθεται με πληθώρα κινητήριων συνόλων, υβριδικών και μη, ενώ ο Έλληνας αντιπρόσωπος προσφέρει και άμεση παράδοση.

Δείτε την video-δοκιμή του Audi Q3 Sportback 1.5 TFSI S Tronic

Peugeot 3008

3008

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Peugeot έχει πολύ ευχάριστα νέα για όσους σκέφτονται να αποκτήσουν ένα 3008, ή αναζητούν γενικότερα ένα κορυφαίο C-SUV αφού εκτός από νέα, σημαντικά χαμηλότερη τιμή, το αυτοκίνητο συνοδεύεται και από το πλεονέκτημα της άμεσης παράδοσης. Το Peugeot 3008 είναι ένα SUV που προσφέρει υψηλή θέση οδήγησης, εξαιρετική οδική συμπεριφορά και ευρύχωρο εσωτερικό. Διατίθεται με μια σειρά κινητήρων, όπως βενζίνη, diesel και plug-in υβριδικό, ενώ προσφέρει πλούσιο εξοπλισμό ακόμα και στη βασική έκδοση.

Δείτε αναλυτικά όλη την γκάμα, και πληθώρα δοκιμών με όλα τα κινητήρια σύνολα

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...