Video-Σοκ: Πεζός αποφεύγει 2 οχήματα σε παγωμένο αυτοκινητόδρομο!

Απίστευτο και όμως αληθινό! Πεζός στην Κορέα κατάφερε να αποφύγει δύο αυτοκίνητα στον αυτοκινητόδρομο που ξέφυγαν από την πορεία τους λόγω πάγου.

  • -
  • -

Οι πολύ χαμηλές θερμοκρασίες στην Κορέα προκάλεσαν χάος σε αυτοκινητόδρομο έξω από τη Seoul. Η άσφαλτος είχε καλυφθεί από black ice (μαύρος πάγος), τον οποίο και δεν μπόρεσαν να αντιληφθούν οι οδηγοί, με αποτέλεσμα να προκληθεί καραμπόλα στην οποία και ενεπλάκησαν συνολικά 21 αυτοκίνητα!

Για όσους δεν γνωρίζουν, ο μαύρος πάγος είναι λεπτό στρώμα πάγου στην επιφάνεια της ασφάλτου, το οποίο δεν φαίνεται και μπορεί να προκαλέσει ακαριαία απώλεια πρόσφυσης. Στο συγκεκριμένο ατύχημα στην Κορέα, τραυματίστηκαν συνολικά 3 τρία άτομα, ενώ ένας πεζός θα μπορούσαμε να πούμε ότι σώθηκε από θαύμα.

Δείτε ακόμη: Μικτή ασφάλεια - Τρία πράγματα που πρέπει να ξέρεις!

 

Όπως θα δείτε και στο παραπάνω βίντεο, ο πεζός βγαίνει στη μέση του αυτοκινητόδρομου για να προειδοποιήσει τα οχήματα που έρχονται. Ένα αυτοκίνητο δεν προλαβαίνει να φρενάρει, γλιστράει στον πάγο, αλλά ο πεζός καταφέρνει από τύχη να αποφύγει το όχημα χάνοντας μάλιστα την ισορροπία του. Για καλή του τύχη, αλλά και λόγω ταχύτατων αντανακλαστικών, καταφέρνει να σηκωθεί και να αποφύγει ακόμα ένα αυτοκίνητο που δεν πρόλαβε να σταματήσει! Και στις δύο περιπτώσεις ο πεζός κατάφερε να αποφύγει για εκατοστά τα διερχόμενα αυτοκίνητα, με την τύχη να είναι με το μέρος του…

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...