ΣΟΚ - Αυτοκίνητο μπαίνει σε εστιατόριο και παρασέρνει κόσμο [Video]

Τρόμο προκαλούν τα πλάνα από το ιαπωνικό εστιατόριο την ώρα που κυριολεκτικά «μπουκάρει» ένα αυτοκίνητο και παρασέρνει τους θαμώνες.

  • -
  • -

Το εστιατόριο Swish Swish Hot Pot θα αναγκαστεί να παραμείνει κλειστό για μερικές ημέρες μιας και ένα αυτοκίνητο αποφάσισε κυριολεκτικά να μπουκάρει μέσα από τη τζαμαρία. Στο video που θα βρείτε παρακάτω μπορείτε να δείτε τη στιγμή που σοκάρει, με το ασημί σεντάν να μπαίνει με μεγάλη ταχύτητα με την όπισθεν μέσα στο χώρο του γεμάτου εστιατορίου και όπως ήταν φυσικό, παρέσυρε τους ανυποψίαστους θαμώνες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η πυροσβεστική μετέφερε δύο από αυτούς στο νοσοκομείο με πόνους στα πόδια. Ένα μικρό θαύμα θα έλεγε όποιος βλέπει το video μιας και η σκηνή τη στιγμή που το αυτοκίνητο εισβάλλει στο εστιατόριο μπορεί να χαρακτηριστεί τουλάχιστον τρομακτική.

Δείτε ακόμη: Ζώα στον δρόμο: Τι κάνω για να γλυτώσω το ατύχημα;

Παραδόξως, από το συμβάν δεν προκλήθηκε κάποιος άλλος πιο σοβαρός τραυματισμός. Η διεύθυνση του μαγαζιού ευχαρίστησε το κοινό τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την συμπαράσταση, ενώ άγνωστο παραμένει το πότε θα επισκευαστούν οι ζημιές. Όσον αφορά τώρα τις συνθήκες του ατυχήματος, ακόμα διεξάγεται έρευνα από τις αρχές ώστε να καταλήξουν στα αίτια που το προκάλεσαν.


Πηγή: News4

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...