Video: Οδηγός Porsche «τουμπάρει» 2 μοτοσυκλέτες σε 12 δευτερόλεπτα!

Αφού… ξάπλωσε τον πρώτο, μετά από λίγα δευτερόλεπτα είπε να περιλάβει και τον δεύτερο, ρίχνοντας τους δύο αναβάτες στην άσφαλτο με διαφορετικό τρόπο.

  • -
  • -

Πολλές φορές στη ζωή ισχύει ο κανόνας ότι αν κάτι ξεκινήσει να πηγαίνει στραβά, τότε… όλα θα σου έρθουν στραβά. Ο οδηγός αυτής της Porsche Macan είχε μια κακή μέρα, αφού αλλάζοντας λωρίδα με το αυτοκίνητό του, τράκαρε με μια μοτοσυκλέτα που ερχόταν με φόρα. Το ατύχημα προφανώς έγινε λόγω της απροσεξίας του οδηγού, αλλά και της υψηλής ταχύτητας που είχε η μοτοσυκλέτα, η οποία περνούσε ανάμεσα από τα αυτοκίνητα εξασκώντας τη γνωστή τακτική της διήθησης. Δεν γνωρίζουμε αν στη χώρα που σημειώθηκε το συμβάν είναι νόμιμη η διήθηση, όμως όταν οι μοτοσυκλέτες περνούν δίπλα από σταματημένα ή αργά κινούμενα αυτοκίνητα, τότε είναι καλύτερα να διατηρούν έναν πιο αργό ρυθμό.

Μια ίσον… καμία!

Ανεξάρτητα με την απόδοση της ευθύνης, το «μαγικό» σε αυτό το video είναι ότι ο οδηγός της Porsche Macan δεν περιορίστηκε στη μια μοτοσυκλέτα. Για την ακρίβεια, λίγα δευτερόλεπτα μετά «ξάπλωσε» ακόμη έναν αναβάτη, όταν τελικά άλλαξε λωρίδα και άνοιξε την πόρτα για να κατέβει και να μιλήσει με τον πρώτο μοτοσυκλετιστή. Το τρακάρισμα έγινε με τον ίδιο τρόπο: η μοτοσυκλέτα κινούταν ανάμεσα από τα αυτοκίνητα και ο οδηγός του μαύρου SUV δεν τον πρόσεξε ποτέ, ανοίγοντας την πόρτα διάπλατα στη μέση του δρόμου.

Δείτε ακόμη: Ρώσος μεταφέρει Mercedes S-Class στην οροφή ενός Toyota Land Cruiser

Το περιστατικό σημειώθηκε στη Σιγκαπούρη (για αυτό και η Macan είναι δεξιοτίμονη) και δεν άργησε να γίνει viral! Άλλωστε, δεν είναι και συνηθισμένο να σημειώνονται δύο διαφορετικά τρακαρίσματα μέσα σε 12 δευτερόλεπτα, από τον ίδιο οδηγό. Το ποιος φταίει τελικά δεν είμαστε σε θέση να το γνωρίζουμε, καθώς αυτό εξαρτάται από το αν επιτρέπεται ή όχι η διήθηση των μοτοσυκλετών στη Σιγκαπούρη. Πάντως, ένα είναι το σίγουρο: ο οδηγός της Porsche μάλλον δεν είναι και τόσο… προσεκτικός.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...