Video Σοκ: Οδηγός εκτοξεύεται από SUV και καταλήγει στη θάλασσα

Για να συμβεί κάτι τέτοιο και να έχει ο οδηγός αυτή την κατάληξη, τότε ίσως και να πρόκειται για τον πιο τυχερό άνθρωπο του κόσμου.

  • -
  • -

Είναι λογικό να είμαστε κάπως δύσπιστοι για όλα όσα δημοσιεύονται στο διαδίκτυο την 1η Απριλίου. Ωστόσο, η συγκεκριμένη είδηση συνοδεύεται από το σχετικό βίντεο για να την επιβεβαιώσει. Το περιστατικό συνέβη στο Κουβέιτ, στην παραλία Abu Al Hasaniya, με το πλάνο να δείχνει ένα SUV που «παίζει» στην παραλία μέχρι που τα πράγματα πήγαν… πολύ στραβά.

Ο οδηγός του Toyota FJ Cruiser εκτινάχθηκε από το κάθισμα, αφού, στην προσπάθεια του να πλαγιολισθήσει πάνω στην άμμο, οι τροχοί θάφτηκαν μέσα, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να τουμπάρει απότομα. Η μόνη υπόθεση που μπορούμε να κάνουμε με βεβαιότητα είναι πως ο κύριος που βρισκόταν στο κάθισμα του οδηγού δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας, μιας και σε μία από τις περιστροφές εκτινάχθηκε από το πλαϊνό παράθυρο. Παρότι...πέταξε αρκετά ψηλά, ήταν τόσο τυχερός που προσγειώθηκε μέσα στη θάλασσα, γλιτώνοντας τον οποιοδήποτε σοβαρό τραυματισμό. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το αποτέλεσμα του τρομακτικού ατυχήματος ήταν μόνο ένας σπασμένος αστράγαλος.

Δείτε ακόμη: Ελλάδα: Μεγάλος δρόμος πέρασε σε χέρια ιδιωτών – Οι νέες τιμές των διοδίων

Σε περίπτωση που ακόμη έχετε αμφιβολίες σχετικά με την αυθεντικότητα του βίντεο, παρακάτω μπορείτε να δείτε και τις φωτογραφίες από την κατάσταση στην οποία κατέληξε το αυτοκίνητο. Τοπικές αναφορές υποστηρίζουν ότι οι αρχές κατάσχεσαν το κατεστραμμένο SUV.

 

Εσείς τι λέτε; Μετά από αυτό θα επιχειρήσει ξανά να «κάνει φιγούρα» ή πήρε το μάθημα του;

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...