Αγορά μικρού υβριδικού SUV: FIAT Panda Cross ή Suzuki Ignis;

Μικρά, οικονομικά και πάνε παντού. Τι άλλο να ζητήσεις;

  • -
  • -

Ψάχνεις αυτοκίνητο. Δεν θες να δώσεις πολλά αλλά θέλεις κάτι καινούργιο. Θέλεις να χωράει παντού, αλλά και να πηγαίνει και παντού γιατί ο crossover χαρακτήρας είναι must τη σήμερον ημέρα. Θες να είναι και υβριδικό γιατί αγαπάς το περιβάλλον και δεν θες να σου φεύγουν όλα στις βενζίνες. Και κάπου εκεί που κανονικά πριν από μερικά χρόνια θα λέγαμε «Αυτό που ψάχνεις δεν υπάρχει!», τώρα έχουμε να σας προτείνουμε όχι μία, αλλά δύο επιλογές, οι οποίες πληρούν όλες τις προδιαγραφές, ενώ η τιμή τους βρίσκεται λίγο πάνω από τις 13.000 ευρώ!

Φυσικά μιλάμε για τα νέα Fiat Panda Cross και Suzuki Ignis τα οποία έχουν έρθει να κατακτήσουν τους δρόμους της πόλης αλλά και των γύρω βουνών. Το ιταλικό μοντέλο, μαζί με την προωθητική ενέργεια που προσφέρει αυτή την στιγμή η Fiat, χρησιμοποιώντας το υβριδικό σύνολο με τον 1.000άρη 3κύλινδρο κινητήρα βενζίνης, έρχεται με κόστος απόκτησης 13.100 ευρώ, ενώ το ιαπωνικό, επίσης υβριδικό, Suzuki Ignis, ξεκινά από 13.030 ευρώ.

Μόλις 70 ευρώ χωρίζουν αυτούς τους δύο μαχητές πόλης. Εσείς όμως ποιον διαλέγετε;

Πατήστε στο παρακάτω link και δείτε δίπλα-δίπλα 140 στοιχεία τιμών, εξοπλισμού και απόδοσης. Όταν αποφασίσετε, πείτε μας στο poll που ακολουθεί ποιο από τα δύο λιλιπούτεια μοντέλα προτιμάτε.

Fiat Panda Cross 1.0 Hybrid vs Suzuki Ignis 1.2 GL Hybrid 2WD


pandavsignis

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...