Αυτή τη μάρκα επιλέγουν οι οδηγοί με το υψηλότερο IQ

Μια μελέτη συνέκρινε τη σχέση ευφυΐας των οδηγών και του αυτοκίνητου που έχουν αποκτήσει, καταλήγοντας στο brand που επιλέγουν οι άνθρωποι με το υψηλότερο IQ!

  • -
  • -

Το Scrap Car Comparison, από το Ηνωμένο Βασίλειο, διεξήγαγε πρόσφατα μια έρευνα για να διαπιστώσει εάν υπάρχει «σχέση» μεταξύ του αυτοκινήτου που οδηγεί κανείς και του επιπέδου της νοημοσύνης του.

Στη μελέτη, έλαβαν μέρος περισσότεροι από 2.000 οδηγοί, οι οποίοι έκαναν προφανώς τα απαραίτητα και προπάντων πιστοποιημένα τεστ IQ, προκειμένου να διαπιστωθεί το πόσο ευφυείς είναι!

Οι οδηγοί Skoda οι εξυπνότεροι

Σύμφωνα λοιπόν με τα αποτελέσματα της έρευνας, οι οδηγοί των αυτοκινήτων της Skoda είναι οι πιο έξυπνοι, καθώς εμφάνισαν το υψηλότερο δείκτη IQ. Ο μέσος όρος IQ των εν λόγω οδηγών ήταν 99. Απεδείχθη, ότι ήταν οι πιο έξυπνοι από τους υπόλοιπους συμμετέχοντες στην έρευνα η οποία περιελάβανε επίσης κατόχους οχημάτων από 22 διαφορετικά αυτοκινητικά brands.

Δείτε ακόμα: Όλο και πιο παλιά τα αυτοκίνητα στην ΕΕ – Τι ισχύει στην Ελλάδα;

Οι οδηγοί με τον αμέσως υψηλότερο δείκτη IQ ήταν αυτοί της Suzuki (98,09), ενώ την πρώτη τριάδα συμπλήρωσαν οι οδηγοί των μοντέλων της Peugeot (97,79). Στον αντίποδα, οι οδηγοί με το χαμηλότερο δείκτη IQ είναι αυτοί της Land Rover (88,58), ακολουθούν αυτοί της Fiat (90,14), με την τριάδα να συμπληρώνουν οι οδηγοί BMW (91,68).

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...