Συνελήφθη για 26 κλοπές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα

40χρονος ημεδαπός κατηγορείται ότι πραγματοποίησε σωρεία κλοπών-διαρρήξεων σε αυτοκίνητα στην Παιανία και τα Σπάτα

  • -
  • -

Πρωτοχρονιά στο κρατητήριο έκανε ένας 40χρονος άνδρας, ο οποίος συνελήφθη επ’ αυτοφώρω τις βραδινές ώρες της 31ης Δεκεμβρίου στην Παιανία να είναι εντός σταθμευμένου οχήματος, του οποίου είχε μόλις σπάσει το τζάμι στην πόρτα του οδηγού.

Οι άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. διαπίστωσαν ότι κατά μήκος της ίδιας οδού είχε παραβιάσει με τον ίδιο τρόπο άλλα δύο αυτοκίνητα. Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα τιμαλφή και έγγραφα, τα οποία είχε αφαιρέσει από τα συγκεκριμένα οχήματα.

Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου της αστυνομίας, «από την έρευνα που διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Παιανίας προέκυψε ότι ο δράστης προέβαινε από τον περασμένο Μάρτιο συστηματικά σε κλοπές από αυτοκίνητα, τα οποία βρίσκονταν σε υπαίθριους χώρους στάθμευσης, κυρίως καταστημάτων. Από το εσωτερικό τους, αφαιρούσε χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, τιμαλφή, έγγραφα και διάφορα άλλα αντικείμενα. Από την μέχρι στιγμής έρευνα έχουν εξιχνιαστεί 26 περιπτώσεις κλοπών στην ευρύτερη περιοχή της Παιανίας. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών».

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...