Αττική: Έκλεψαν SUV μέρα μεσημέρι – Δείτε σε ποια περιοχή [video]

Η συμμορία των 6 που έκλεβε αυτοκίνητα σε περιοχές της Αττικής εξαρθρώθηκε. Έμπαιναν ακόμη και σε πυλωτές για να πάρουν αυτοκίνητα, δίχως να νοιάζονται για τις κάμερες.

  • -
  • -

Την περασμένη εβδομάδα, η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής εξάρθρωσε εγκληματική οργάνωση που διέπραττε κλοπές οχημάτων σε διάφορες περιοχές της Αττικής. Από τις έρευνες εξιχνιάστηκαν τουλάχιστον περιπτώσεις κλοπών αυτοκινήτων, με το παράνομο κέρδος της συμμορίας να εκτιμάται ότι υπερβαίνει το ποσό των 980.000 ευρώ.

Πρόσφατα, το newsit.gt έφερε στη δημοσιότητα ένα αποκαλυπτικό video από τη δράση της συμμορίας. Ένα από τα μέλη της σπείρας, με ακάλυπτο το πρόσωπό του πλησιάζει μέρα μεσημέρι σε πυλωτή πολυκατοικίας στην Ηλιούπολη, έχοντας βάλει στο στόχαστρο το παρκαρισμένο Peugeot 3008.

Με ένα φακό τσεκάρει το αυτοκίνητο, κάνει μια βόλτα περιμετρικά του χώρου και στη συνέχεια βγαίνει εκτός πλάνου. Η κάμερα ασφαλείας τον καταγράφει, αλλά ο ίδιος δεν φαίνεται να νοιάζεται. Αποχωρεί από την πυλωτή, αλλά λίγες ώρες αργότερα το αυτοκίνητο έκανε… «φτερά».

Διαβάστε ακόμη: Αττική: Σπείρα έκλεβε Toyota, Mercedes και Peugeot – Τα διέλυε και έβγαζε τον αριθμό πλαισίου

Κατά τον έλεγχο της Αστυνομίας, το συγκεκριμένο SUV ήταν ένα από αυτά που εντοπίστηκαν στο συνεργείο αυτοκινήτων, όπου λειτουργούσε αυτοσχέδιο διαλυτήριο οχημάτων.

Δείτε το video

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...