Συνέλαβαν Έλληνα που έσπαγε τζάμια σε αυτοκίνητα – Δείτε σε ποια περιοχή

Η ομάδα ΔΙ.ΑΣ. έπιασε 44χρονο την ώρα που έσπασε τα τζάμια σε σταθμευμένα αυτοκίνητα, σε συγκεκριμένη περιοχή της Αττικής.

  • -
  • -

Τον άνδρα που προκαλούσε φθορές σε αυτοκίνητα και προέβαινε σε κατ’ εξακολούθηση διαρρήξεις- κλοπές στην περιοχή του Αμαρουσίου, συνέλαβε η Ελληνική Αστυνομία. Ειδικότερα, ο κατηγορούμενος, κινούμενος πεζός στην περιοχή του Αμαρουσίου, περιεργαζόταν αυτοκίνητα, ενώ διαπιστώθηκε ότι προκάλεσε φθορές (θραύση υαλοπίνακα) σε 4 σταθμευμένα οχήματα, χωρίς ωστόσο να αφαιρέσει κάτι τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

Κληθέντες αστυνομικοί κατόπιν στοχευμένων αναζητήσεων και οδηγιών από το Κέντρο της Άμεσης Δράσης, εντόπισαν σε κοντινό σημείο λίγο αργότερα τον 44χρονο και τον οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Αμαρουσίου, όπου ταυτοποιήθηκε ως δράστης των αξιόποινων πράξεων.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο κατηγορούμενος αφού περιεργαζόταν σταθμευμένα οχήματα, προέβαινε συνήθως σε θραύση του τζαμιού του οδηγού, με σκοπό την κλοπή. Ορισμένες φορές αφαιρούσε αντικείμενα ευρισκόμενα στο εσωτερικό τους.

Δείτε ακόμη: Κλοπή αυτοκινήτου: Τι ισχύει με την ασφάλεια – Πώς θα πάρω αποζημίωση

Από την προανακριτική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Αμαρουσίου εξιχνιάστηκαν επιπλέον 8 περιπτώσεις. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...