Ελλάδα: Του έκλεψαν το Toyota Yaris σε 17 δευτερόλεπτα - Δείτε το video

Λιγότερο από 1 λεπτό χρειάστηκε μία σπείρα για να κλέψει ένα Toyota Yaris. Δείτε το σοκαριστικό video.

  • -
  • -

Η κλοπή αυτοκινήτου που έγινε στη Νέα Φιλαδέλφεια, ήταν μια από τις πιο γρήγορες που έχουν καταγραφεί ποτέ. Οι τρεις δράστες, που φορούσαν κουκούλες και μάσκες, χρειάστηκαν μόλις 17 δευτερόλεπτα για να κλέψουν ένα ασημί Toyota Yaris που ήταν παρκαρισμένο σε μια αλάνα.

Η κλοπή έγινε σε μια ήσυχη γειτονιά και οι δράστες δεν φαίνονται να φοβούνται να γίνουν αντιληπτοί. Αυτό υποδηλώνει ότι είναι έμπειροι κλέφτες αυτοκινήτων που γνωρίζουν πώς να κινούνται γρήγορα και αποτελεσματικά.

toyota-yaris-klopi-nea-filadelfeia

Πώς έγινε η κλοπή του Toyota Yaris;

Σύμφωνα με το βίντεο που έπαιξε στο τηλεοπτικό κανάλι του Mega, οι δράστες πλησίασαν το αυτοκίνητο με χαλαρό βήμα και αρχικά το παρατηρούσαν για να βεβαιωθούν ότι δεν υπήρχε κανείς κοντά. Στη συνέχεια, ο ένας από τους δράστες χρησιμοποίησε ένα καλώδιο για να ανοίξει την πόρτα του οδηγού και μπήκε μέσα.

Δείτε ακόμα: Μεγάλη προσοχή: Πώς κλέβουν αυτοκίνητα στην Ελλάδα με τηλεκοντρόλ

Οι υπόλοιποι δύο δράστες άρχισαν να σπρώχνουν το αυτοκίνητο, ενώ ο πρώτος προσπαθούσε να το βάλει μπρος. Τελικά, τα κατάφεραν και το αυτοκίνητο έφυγε από το σημείο.

Γίνεται χαμός με τις κλοπές αυτοκινήτων

Η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα για την υπόθεση, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κανένα αποτέλεσμα, παρά το γεγονός ότι η κλοπή σημειώθηκε τα ξημερώματα της 21ης Απριλίου του 2023. Έτσι, το αυτοκίνητο παραμένει μέχρι σήμερα άφαντο.

klopi-nea-filadelfeia-toyota-yaris

Η κλοπή αυτή είναι ένα ακόμα παράδειγμα της έξαρσης που παρατηρείται στις κλοπές αυτοκινήτων. Οι δράστες είναι συχνά καλά οργανωμένοι και χρησιμοποιούν προηγμένες τεχνικές για να ανοίξουν τα αυτοκίνητα. Για να προστατεύσετε το αυτοκίνητό σας από κλοπή, είναι σημαντικό να λάβετε τα εξής μέτρα:

  • Παρκάρετε το αυτοκίνητό σας σε φωτισμένο και ασφαλές σημείο
  • Χρησιμοποιήστε χειρόφρενο και κλειδαριά τιμονιού
  • Ενεργοποιήστε το σύστημα συναγερμού
  • Μην αφήνετε τα δεύτερα κλειδιά του αυτοκινήτου σας μέσα στο αυτοκίνητο
  • Αν δείτε κάτι ύποπτο, ειδοποιήστε αμέσως την αστυνομία

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...