Έρχεται το νέο Subaru Impreza

Στη Νέα Υόρκη θα κάνει πρεμιέρα η νέα γενιά του Impreza

  • -
  • -

Την Έκθεση Αυτοκινήτου στο «Μεγάλο Μήλο» διάλεξε η Subaru για να κάνει την πρεμιέρα του νέου Impreza, η παρουσίαση του οποίου θα γίνει στις 24 Μαρτίου. Η λιτή ανακοίνωση, χωρίς τεχνικά στοιχεία, ήρθε λίγες μόλις μέρες μετά από αυτή που αφορά τη νέα πλατφόρμα.

Πάνω στη νέα πλατφόρμα η Subaru θα «χτίσει» το μέλλον της, με την αρχή να γίνεται με το Impreza. Σύμφωνα με τη Subaru, η νέα πλατφόρμα είναι κατά 70% με 100% πιο άκαμπτη, σε σχέση με την προηγούμενη. Με αυτό τον τρόπο βελτιώνουν σημαντικά την οδική συμπεριφορά του αυτοκινήτου, μειώνοντας τις στρεβλώσεις.

Επιπλέον, βελτιωμένο σημαντικά θα είναι και ο δείκτης NVH, που αφορά τα επίπεδα άνεσης, θορύβου και κραδασμών. Έτσι, το νέο Impreza εκτός από δυναμικότερο στον δρόμο θα είναι και πιο… εκλεπτυσμένο, με πιο ήσυχη και καμπίνα και περισσότερη άνεση για τους επιβαίνοντες.

Η ανακοίνωση συνοδεύεται από μια φωτογραφία που απεικονίζει μέρος του εμπρός τμήματος του νέου Impreza. Το φανάρι, η μάσκα το μισό φτερό και λίγο από το καπό, είναι τα σημεία που φαίνονται στο σκοτάδι, αφήνοντας τα υπόλοιπα στη φαντασία μας.

Σε δυο εβδομάδες θα γνωρίζουμε επίσημα, τόσο για την αισθητική του νέου Impreza, όσο και για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του. Οι πρώτες πληροφορίες θέλουν να φορά έναν μικρού κυβισμού τούρμπο κινητήρα, πιθανότατα 1,6 λίτρων, ο οποίος θα συνεργάζεται με ένα χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων ή ένα αυτόματο τύπου CVT. Στα σίγουρα πάντως θα πρέπει να έχουμε το σύστημα τετρακίνησης Symmetrical All Wheel Drive της Subaru.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...