Ήρθε στην Ελλάδα το Subaru Crosstrek - Τιμή

Το νέο SUV της Subaru ξεκινάει την εμπορική του πορεία στη χώρα μας, έχοντας τις παραδοσιακές αξίες της μάρκας όπως η τετρακίνηση και ο boxer κινητήρας, αλλά και η υβριδική τεχνολογία.

  • -
  • -

Το Subaru Crosstrek είναι η ίσως η σημαντικότερη άφιξη στην γκάμα της ιαπωνικής εταιρείας για το 2024. Με σύγχρονη εμφάνιση, υπερπλήρη εξοπλισμό, κορυφαία ασφάλεια και την αυθεντική τετρακίνηση Symmetrical AWD της μάρκας, το νέο compact SUV έχει τον δικό του χαρακτήρα που απευθύνεται τόσο στο παραδοσιακό κοινό της φίρμας, όσο και σε νέους αγοραστές που ζητούν ένα άκρως ποιοτικό και ολοκληρωμένο αυτοκίνητο για κάθε χρήση. Μάλιστα, διατίθεται και με mild hybrid κινητήρα, έναν ατμοσφαιρικό e-BOXER 2.0 λίτρων με 136 ίππους, που συνδυάζεται με έναν μικρό ηλεκτροκινητήρα 16,7 ίππων.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/de26188c0a33afd201e5689244c95bed.jpg

Η μεγάλη διαφοροποίηση συγκριτικά με τα υπόλοιπα SUV της αγοράς είναι ότι διαθέτει αυθεντικό εκτός δρόμου χαρακτήρα. Με πραγματική τετρακίνηση να εξασφαλίζει επιπλέον πρόσφυση, αλλά και ασφάλεια σε κάθε καιρική συνθήκη, το Subaru Crosstrek διαχωρίζει τη θέση του από τον ανταγωνισμό και συνειδητά τοποθετείται απέναντι σε εκείνους που ζητούν περιπέτεια και εξερεύνηση. Συμπληρωματικά στο σύστημα τετρακίνησης, έρχεται το εξελιγμένο Χ-MODE που απογειώνει τις off road δυνατότητες, αλλά και το SI-DRIVE (SUBARU Intelligent Drive) με τις δύο λειτουργίες οδήγησης για οικονομία ή επιδόσεις προσφέρονται πλέον στον στάνταρ εξοπλισμό.

Πόσο κοστίζει στην Ελλάδα το νέο SUV;

Το Subaru Crosstrek ξεκινάει την εμπορική του πορεία στην Ελλάδα, με την ελληνική εισαγωγική εταιρεία να ανακοινώνει τις εκδόσεις, αλλά και τις τιμές για κάθε μία από αυτές. Συγκεκριμένα, θα διατίθεται σε τρία επίπεδα εξοπλισμού, τα Style, Style XTRA και Premium με τιμές στις 41.945 €, 43.945 € και 45.970 € αντίστοιχα. Όλα τους διαθέτουν τον ήπια υβριδικό βενζινοκινητήρα των 2.0 λίτρων, όπως και στάνταρ το αυτόματο κιβώτιο Lineartronic CVT.

Δείτε ακόμη: Οδηγούμε το νέο Subaru Crosstrek

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/2b6b07982fe9e732efea98e68c9238f6.jpg

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...