Η Subaru «τρελάθηκε»! Εγγύηση με απεριόριστα km σε όλα τα μοντέλα

Όποιος παραγγείλει ένα μοντέλο της Subaru από εδώ και στο εξής, θα λάβει εγγύηση για απεριόριστα χιλιόμετρα εντελώς δωρεάν. Δείτε τι ακριβώς περιλαμβάνει η προσφορά.

  • -
  • -

Τα μοντέλα της Subaru διακρίνονται παραδοσιακά για την αξιοπιστία, την αντοχή και την ασφάλεια. Από το Forester, έως το Outback και το νεοφερμένο Crosstrek, άπαντα διαθέτουν μια σειρά χαρακτηριστικών που σπάνια συναντώνται σε άλλα αυτοκίνητα.

subaru

H αυθεντική τετρακίνηση Symmetrical AWD βρίσκεται πάντοτε σε πρώτο πλάνο, εξασφαλίζοντας επιπλέον πρόσφυση, αλλά και ασφάλεια σε κάθε καιρική συνθήκη. Πλέον, εκτός όλων των παραπάνω, όποιος επιλέξει ένα από τα καινούρια μοντέλα της γκάμας θα λάβει μια εκπληκτική προσφορά.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα τέτοια εγγύηση

Η Subaru γίνεται η πρώτη μάρκα στη χώρα μας που δίνει εγγύηση για απεριόριστα χιλιόμετρα και μάλιστα σε όλα τα αυτοκίνητά της. Έχοντας εμπιστοσύνη στα προϊόντα της, η ελληνική εισαγωγική εταιρεία, συνοδεύει κάθε νέα παραγγελία με 8 χρόνια εγγύηση δίχως χιλιομετρικά όρια.

Συγκεκριμένα, κάθε νέος πελάτης καλύπτεται για τα πρώτα 3 χρόνια (ή 100.000 km) από την εργοστασιακή εγγύηση και για τα επόμενα 5 χρόνια από την εκτεταμένη εγγύηση με την ονομασία «SUBARUSAFE8».

subaru

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

  • Μηδενικό επιπλέον κόστος
  • Ασφάλεια από τυχαία συμβάντα, χάρη στην εγγύηση
  • Διατήρηση της αξίας του Subaru σας διαχρονικά χάρη στη δυνατότητα πιστοποίησης της τακτικής εκτέλεσης προγραμματισμένων ελέγχων συντήρησης στο βιβλίο εγγύησης.

Όπως αναφέρει η Subaru, τα πρώτα 3 χρόνια ή 100.000 km καλύπτονται από την εργοστασιακή εγγύηση, σύμφωνα με τους όρους που αναφέρονται στο φυλλάδιο της εγγύησης.

Δείτε ακόμη: Ήρθε στην Ελλάδα το Subaru Crosstrek - Τιμή

Τα επόμενα 5 χρόνια, ξεκινώντας από την επομένη της λήξης της τριετούς εργοστασιακής εγγύησης ή των 100.000 km (όποιο έρθει πρώτο), καλύπτονται από την εγγύηση SUBARUSAFE8 σύμφωνα με τους όρους που ορίζονται στη συμφωνία εγγύησης Real Garant.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε έναν επίσημο διανομέα Subaru ή το subaru.gr

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...