Πωλείται η 1η Pagani Huayra... ξανά!

Τον επόμενο ιδιοκτήτη της περιμένει η πρώτη Huayra που πέρασε το κατώφλι του εργοστασίου

  • -
  • -

Αναμφίβολα, όσα μοντέλα κατασκεύασε η Pagani είναι ξεχωριστά, αλλά μερικά είναι ακόμα πιο ξεχωριστά. Λόγος γίνεται για την Huayra, η οποία πέρασε πρώτη από την γραμμή παραγωγής του εργοστασίου, ενώ ακολούθησαν ακόμα 99. Το συγκεκριμένο supercar είχε πουληθεί πριν από περίπου δύο χρόνια και εθεάθη πολλές φορές στους δρόμους του Λονδίνου, ενώ τελευταία έκανε τη στάση του στη Μέση Ανατολή, στην αντιπροσωπεία Seven Car Lounge στο Riyadh της Σαουδικής Αραβίας, όπου και κρέμασε το ταμπελάκι του…. "πωλείται".

Ξεπούλησε η Pagani Huayra

Το #001 μοντέλο έχει βαφτεί σε μπλε απόχρωση, ενώ διαθέτει μία λευκή γραμμή κατά μήκος των πλαϊνών του. Οι ζάντες είναι σε μαύρο χρωματισμό και οι δαγκάνες ταιριάζουν με τον εξωτερικό χρωματισμό του αυτοκινήτου. Το εσωτερικό του είναι ντυμένο με λευκό και μπλε δέρμα, ενώ ολόκληρο το κόκπιτ αποτελείται από αλουμίνιο και ανθρακόνημα. Τέλος, θυμίζουμε ότι κάτω από το καπό του υπάρχει ο διπλά υπερτροφοδοτούμενος 6λιτρος κινητήρας V12 της AMG 730 ίππων και 1.000 Nm ροπής.

VIDEO: Pagani Huayra VS Pagani Zonda

Θα στεναχωρήσουμε κάποιους, μιας και δεν έχουμε ακόμα επίσημα την τιμή πώλησης του συγκεκριμένου μοντέλου, αλλά βάση της σπανιότητάς του αναμένουμε να ξεπερνάει κατά πολύ την τιμή των 1,3 εκατομ. ευρώ.

Πηγή: carscoops

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...