O προσομοιωτής που κοστίζει όσο μια Porsche Taycan!

Το Huayra Racing Simulator της Pagani είναι ουσιαστικά ένα έργο τέχνης από ανθρακονήματα που τυχαίνει… να παίζει και παιχνίδια.

  • -
  • -

Αν κάποιος έχει την πολυτέλεια να αποκτήσει έναντι 3,5 εκατ. δολαρίων το υπεραυτοκίνητο της Pagani, το Huayra R, τότε μάλλον δε θα «κολλήσει» στο να δώσει άλλα 100.000+ δολάρια ώστε να κάνει δικό του αυτόν τον μοναδικό προσομοιωτή.

Σα να οδηγείς το Pagani Huayra R… από το σαλόνι του σπιτιού σου

Ο αγωνιστικός προσομοιωτής της Pagani είναι εμπνευσμένος από το ομώνυμο όχημα. Η Pagani συνεργάστηκε με την Racing Unleashed, έναν κατασκευαστή αγωνιστικών simulator, προκειμένου να δημιουργήσει τον απόλυτο προσομοιωτή για το Huayra R.

Σύμφωνα με την Pagani ο εν λόγω προσομοιωτής προοριζόταν αρχικά αποκλειστικά για τους ιδιοκτήτες του Huayra, αλλά η ιταλική εταιρεία αποφάσισε να ανοίξει το βιβλίο των παραγγελιών και για «τρίτους». Για όσους βέβαια μπορούν να διαθέσουν ένα 6ψήφιο ποσό για τη διασκέδαση τους…

Το κάθισμα, το τιμόνι, τα πεντάλ και συνολικά η θέση οδήγησης του προσομοιωτή, είναι καρμπόν με το πραγματικό αυτοκίνητο, με το πράσινο κέλυφος να είναι κατασκευασμένο από ανθρακονήματα. Κάπου μέσα στον προσομοιωτή ζει ένας υπολογιστής παιχνιδιών «υψηλών επιδόσεων» που τρέχει το Assetto Corsa Pro, το οποίο είναι το de facto παιχνίδι αγώνων για όσους θέλουν μια αληθοφανή αίσθηση και εμπειρία στην οδήγηση τους.

Εξυπακούεται πως υπάρχουν πλήθος ηχείων αλλά και αισθητήρες για γυαλιά VR. Εάν δεν είστε λάτρης του VR βέβαια, το παιχνίδι παίζεται στους δέκτες σας μέσω της τεράστιας, κυρτής οθόνη.

Δείτε ακόμα: Ο προσομοιωτής των 10,1 εκατ. δολαρίων!

Για μια πρόσθετη πινελιά ρεαλισμού, ο προσομοιωτής είναι εξοπλισμένος με λειτουργία κίνησης τριών αξόνων, ώστε ο χρήστης να αισθάνεται την επιτάχυνση, το φρενάρισμα και τα πλευρικά G.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...