Και ο Raikkonen στην λίστα της Red Bull Racing

Δια στόματος … Dietrich Mateschitz

  • -
  • -

Τα σενάρια για το 2014 όσον αφορά το οδηγικό δίδυμο της Red Bull Racing πολλά. Στην λίστα των υποψήφιων οδηγών προστέθηκε και ο Kimi Raikkonen δια στόματος … Dietrich Mateschitz.

 

Μιλώντας στο Speedweek o Mateschitz έβαλε τον Raikkonen μέσα στο πλάνο : «O Kimi είναι κοουλ και γρήγορος και πάντα ένας υποψήφιος», σχολίασε το αφεντικό της Red Bull. Βέβαια στήριξε τον Webber για τον οποίο είπε ότι είναι πάντα ευπρόσδεκτος, ενώ στους υποψήφιους έβαλε και τους δυο οδηγούς της Scuderia Toro Rosso.

 

Το τι θα γίνει στο τέλος δεν μπορεί να γνωρίζει κανένας. Όμως όπως είπαμε η Red Bull Racing έχει ένα πολύ δυνατό δίδυμο οδηγών, κάτι το οποίο της εξασφαλίζει τουλάχιστον το πρωτάθλημα κατασκευαστών τα τελευταία 3 χρόνια. Από την στιγμή που δεν υπάρχει κάποιος καλύτερος από τον Webber διαθέσιμος οδηγός, τότε θα συνεχίζει να του προσφέρει συμβόλαιο συνεργασίας.

 

Ο Raikkonen δεν είναι καλύτερος από τον Webber; Ο Φιλανδός φαίνεται ότι περνάει μια χαρά εκεί που είναι και περιμένουμε να δούμε εάν θα προχωρήσουν σε μια πρόωρη ανανέωση της συνεργασίας τους στην Lotus.

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...