Πρώτο θέμα στην F1 ο Τσιτσιπάς – Οι αγκαλιές με τον Leclerc

Μετά από μία θριαμβευτική νίκη του Έλληνα τενίστα στο Μόντε Κάρλο, ο οδηγός της Scuderia Ferrari ήταν από τους πρώτους που έδωσε συγχαρητήρια στον 25χρονο.

  • -
  • -

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αναδείχθηκε ξανά νικητής στον χθεσινό τελικό του Monte Carlo Masters, καθώς επικράτησε απέναντι στον Κάσπερ Ρουντ 2-0 σετ, κατακτώντας τον 11ο τίτλο της καριέρας του και τρίτο σε αυτό το τουρνουά τα τελευταία 4 χρόνια. Μετά από αυτή του τη νίκη, ο 25χρονος Έλληνας τενίστας επέστρεψε στο νούμερο 7 της παγκόσμιας κατάταξης.

Εκτός όμως από τον κόσμο του τένις, ο Τσιτσιπάς έγινε χθες πρώτη είδηση και στο περιβάλλον του κορυφαίου μηχανοκίνητου αθλήματος, μιας και βρέθηκε στο πιο πρόσφατο δημοσίευμα σε όλα τα social media της F1. Στις εικόνες βλέπουμε τον Μονεγάσκο οδηγό της Scuderia Ferrari, Charles Leclerc, να παρακολουθεί τον αγώνα του τελικού και στη συνέχεια να συγχαίρει τον Έλληνα τενίστα για την νίκη.

Δείτε ακόμη: Το νέο αυτοκίνητο του Τσιτσιπά – Κοστίζει σχεδόν 200.000 ευρώ

Ο 26χρονος οδηγός της Ferrari, συνοδευόμενος από τη σύντροφο του Alexandra Saint Mleux, είχε αφήσει για λίγο την κόκκινη στολή της ομάδας και όντας επηρεασμένος από το «σικάτο» κλίμα που πάει μαζί με τους αγώνες τένις τέτοιου βεληνεκούς, εμφανίστηκε ντυμένος με ένα στιλάτο λευκό κοστούμι.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...