McLaren και Jack Daniels: Ένα ουίσκι με άρωμα… F1!

Είναι γνωστό ότι οδήγηση και αλκοόλ δεν πάνε μαζί, όμως η McLaren συνεργάζεται με το Jack Daniels, με το αποτέλεσμα να είναι… μεθυστικό.

  • -
  • -

Από το 2023, η ομάδα της McLaren στη Formula 1 συνεργάζεται με το Jack Daniels, μια από τις πιο φημισμένες ετικέτες στην αγορά των αλκοολούχων ποτών. Πρόκειται για δύο πολύ εμπορικά σήματα στις κατηγορίες τους, με την McLaren να αποτελεί σύμβολο της ταχύτητας, των αγώνων και των εντυπωσιακών supercars, ενώ το Jack Daniels έχει φανατικούς υποστηρικτές σε ολόκληρο τον πλανήτη, χάρη στη διαφορετικότητά του. Δεν αποτελεί λοιπόν έκπληξη που οι δυνάμεις τους ενώθηκαν, ενώ ακόμη πιο αναμενόμενη ήταν η εμπορική αξιοποίηση αυτού του «γάμου», με μια ειδική -και φυσικά συλλεκτική- κυκλοφορία.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά

Όπως και πέρυσι λοιπόν, έτσι και φέτος, πρόκειται να κυκλοφορήσει μια συλλεκτική έκδοση του Jack Daniels, η οποία θα βρίσκεται μέσα σε συλλεκτική, ειδικά σχεδιασμένη συσκευασία που αναγράφει τη συνεργασία με την McLaren. Το ίδιο γίνεται και με την ετικέτα που βρίσκεται στο μπουκάλι, ενώ ακόμη και το πώμα θα φέρει το σήμα της βρετανικής εταιρείας κατασκευής ασύλληπτων supercars που δραστηριοποιείται και στην Formula 1. Σε ό,τι αφορά το ίδιο το ποτό, πρόκειται για το κλασικό Jack Daniels Old No. 7, συνεπώς δεν υπάρχει κάποια επιπλέον διαφοροποίηση για τον συγκεκριμένο τομέα.

Δείτε ακόμη: Formula 1 - Οι μισθοί των οδηγών για το 2024

Η συγκεκριμένη «συνταγή» του ποτού είναι αυτή που το καθιέρωσε στην αγορά, ως μια ελαφρώς διαφορετική εναλλακτική συγκριτικά με τα παραδοσιακά ουίσκι. Η σύστασή του αποτελείται από καλαμπόκι στο μεγαλύτερο ποσοστό (80%) ενώ προστίθεται το βυνοποιημένο κριθάρι (12%) και μια μικρότερη ιδέα σίκαλης (8%). Η συνταγή επινοήθηκε και υλοποιήθηκε (μετά από πάρα πολλές δοκιμές) από τον ίδιο τον ιδρυτή της εταιρείας, τον θρυλικό πλέον Jasper Newton "Jack" Daniel. Η εμπορική σήμανση της συγκεκριμένης συλλεκτικής κυκλοφορίας είναι η “McL x JD”, δίνοντας το στίγμα των δύο μεγάλων εταιρειών και της ένωσής τους.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...