Ποιο Chaos; Ο Σπύρος Πανόπουλος πουλάει σκούπες και φαράσια

Πριν παρουσιαστεί το ασύλληπτο ultracar των 3.000 ίππων, ο Έλληνας δημιουργός του Chaos και της SP Automotive παρουσιάζει διάφορα αξεσουάρ καθαριότητας.

  • -
  • -

Ο Σπύρος Πανόπουλος γνωρίζει πολύ καλά τον τρόπο να μαζεύει επάνω του τα φώτα της δημοσιότητας. Το Chaos, το πιο προηγμένο αυτοκίνητο στον πλανήτη, το οποίο χαρακτηρίζει ως ultracar και θα διαθέτει κινητήρα έως 3.000 ίππων, είναι το μεγαλύτερο project της SP Automotive και είναι δεδομένο ότι θα ταρακουνήσει το παγκόσμιο αυτοκινητιστικό στερέωμα. Πριν συμβεί όμως αυτό, ο Έλληνας δημιουργός σκοπεύει να «μπει» σε όλα τα νοικοκυριά με τα επαναστατικά προϊόντα καθαριότητας που εξελίσσει και ήδη χρησιμοποιεί στις εγκαταστάσεις του.

Καθαριότητα, η μισή αρχοντιά

Ο Σπύρος Πανόπουλος συνηθίζει να σχεδιάζει και να κατασκευάζει μόνος του πολλά από τα είδη που χρησιμοποιεί στην καθημερινότητά του. Το over-engineering που περιμένουμε να δούμε στο Chaos αποτυπώνεται πλήρως και στο σετ σκούπας-φαρασιού που παρουσιάζει, το οποίο είναι άκρως εντυπωσιακό σε εμφάνιση αλλά και απολύτως πρακτικό. Σε μια προσπάθεια μείωσης του βάρους, οι κατασκευές δεν διαθέτουν περισσότερο από το απολύτως απαραίτητο υλικό, για αυτό και τα κενά που δημιουργούνται στο σώμα των ειδών καθαριότητας.

Ωστόσο η κίνηση αυτή είναι και πρακτική, αφού δημιουργούνται και επιπλέον λαβές που εξυπηρετούν σημαντικά στη χρήση. Ο Έλληνας εμπνευστής, σχεδιαστής και δημιουργός δεν αποκάλυψε περισσότερα στοιχεία σχετικά με τα υλικά που θα χρησιμοποιούνται για την κατασκευή, όμως δεν θα μας έκανε εντύπωση αν πρόκειται για εξαιρετικά ανθεκτικά και ελαφριά κράματα όπως το ανθρακόνημα, το μαγνήσιο ή το Zylon, ένα συνθετικό πολυμερές υλικό που συναντάμε σε μεγάλο βαθμό και στο ultracar Chaos, με εντυπωσιακά χαρακτηριστικά αν κρίνουμε από το γεγονός ότι είναι περίπου 1,6 φορές ισχυρότερο από το Kevlar.

Δείτε ακόμη: Ο Σπύρος Πανόπουλος κάνει προσλήψεις για το Chaos

Ο Σπύρος Πανόπουλος ανακοίνωσε επίσημα μέσα από story στο Instagram ότι σύντομα οι σκούπες και τα φαράσια που φτιάχνει θα είναι διαθέσιμα προς αγορά, όμως για την ώρα δεν έχουμε καμία εικόνα σχετικά με την τιμή που θα πωλούνται.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...