Πανόπουλος: Άνοιξαν οι παραγγελίες για το Chaos!

Προπαραγγελίες για το Chaos δέχεται η Spyros Panopoulos Automotive, σε μία κίνηση που δείχνει ότι η κατασκευή του αυτοκινήτου προχωράει.

  • -
  • -

Το πρώτο βήμα για την απόκτηση του Chaos μπορούν να κάνουν όλοι όσοι περιμένουν με ανυπομονησία την έναρξη της εμπορικής πορείας του αυτοκινήτου.

Η SP Automotive, η εταιρεία του Σπύρου Πανόπουλου δημιούργησε μία φόρμα στην οποία κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να βάλει τα απαραίτητα στοιχεία ώστε να μπει σε σειρά προτεραιότητας για το πρώτο ultracar στην παγκόσμια ιστορία, το Chaos.

Με τον όρο ultracar η SP Automotive θέλει να επαναπροσδιορίσει τι είναι εφικτό σε επίπεδο επιδόσεων, καθώς κανένα αυτοκίνητο στην ιστορία δεν έχει τα νούμερα που ισχυρίζεται η εταιρεία.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/15916d45b6ea98bcf98e711cbf7eaa4f.jpg

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι το Chaos θα είναι κατασκευασμένο στην Ελλάδα, ενώ και τα διάφορα εξαρτήματά του θα είναι κατασκευασμένα στην χώρα μας, σε ποσοστό που θα πλησιάζει ή και θα φτάνει το 100%.

Δείτε ακόμα: Πανόπουλος: Πρώτα Chaos, μετά παγκόσμιο ρεκόρ σε dragster!

Για να πάρει κάποιος σειρά προτεραιότητας πρέπει να περάσει ελάχιστα στοιχεία. Αρκεί το όνομα, το επώνυμο, ένας αριθμός τηλεφώνου και ένα e-mail. Επιπλέον, ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει να ανεβάσει στην πλατφόρμα και ένα bank reference. Δηλαδή ένα σύντομο γράμμα από μία τράπεζα με την οποία συνεργάζεται, στο οποίο θα αναγράφονται κάποιες λεπτομέρειες σχετικά με τη σχέση που έχει ο πελάτης με την τράπεζα όπως η διάρκεια της συνεργασίας, η αξιοπιστία του κ.λπ.

spiros-spyros-sp-automotive-panopoulos-proparaggelia-chaos

Βέβαια, πάνω από όλα ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει να διαθέτει το ποσό που αντιστοιχεί στις δύο εκδόσεις του Chaos. Σύμφωνα με παλαιότερη ανακοίνωση η τιμή της βασικής έκδοσης των 2.000 ίππων θα ανέρχεται στα 5,5 εκατομμύρια ευρώ και αυτής των 3.000 ίππων θα αγγίζει το εξωπραγματικό νούμερο των 12,5 εκατ. ευρώ.

Για να πάρετε σειρά προτεραιότητας, πατήστε εδώ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...